Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με χατ-τρικ Τσατσάκη τη νίκη ο Ρούβας – Δύο χαμένα πέναλτι για την ομάδα της Γέργερης!

Μπορεί να είχε δύο δοκάρια και δύο χαμένα πέναλτι παρ’ όλα αυτά πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 4-1 κόντρα στα Δειλινά ο Ρούβας!

Νίκη με “τεσσάρα” για τον Ρούβα κόντρα στα Δειλινά και μάλιστα με ανατροπή σε ένα παιχνίδι, όπου μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τσατσάκης που έκανε χατ-τρικ, ενώ ο Ρούβας έχασε σπουδαίες ευκαιρίες και για άλλα τέρματα καθώς είχε δύο δοκάρια και δύο χαμένα πέναλτι, όμως το 4-1 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου και πιο συγκεκριμένα στο 8′ τα Δειλινά κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με τον Δρακωνάκη από τα έντεκα βήματα!

Η απάντηση των γηπεδούχων όμως δεν άργησε να έρθει και στο 22′  ο Τσατσάκης έφερε το παιχνίδι στα ίσα  με σουτ για τον Ρούβα!

Μάλιστα με την συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου στο ματς ο Τσατσάκης ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του οδηγώντας τη στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-1!

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 48′ ο Τσατσάκης ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ και έδωσε μαξιλαράκι ασφαλείας στην ομάδα του!

Στο 70′ μάλιστα οι γηπεδούχοι έκαναν και το 4-1 με τον Πρίφτη που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ρούβας είχε δύο χαμένα πέναλτι στο ματς ένα με τον Πρίφτη στο πρώτο μέρος και ένα με τον Κουτεντάκη στο δεύτερο, ενώ είχε και δύο δοκάρια με Απλαδά και Τσατσάκη.

Συνθέσεις:

Ρούβας: Καλεμάκης, Φάκας, Απλαδάς, Βλάχος, Ζερβός, Κοκολάκης, Κουτεντάκης, Πρίφτη, Σεΐκ, Τσατσάκης, Ντέτσικας (46′ Περογραμράκης)

Δειλινά: Θεοδωράκης, Κανάκης (75′ Παναγιωτόπουλος), Κουναλάκης (46′ Μαθιουλάκης), Στοιχείος, Χασουράκης, Δρακωνάκης (70′ Αράπογλου), Μιχελάκης, Νικητόπουλος, Πασσάς, Λαυρεντίου, Ροβιθάκης (70′ Ταμιωλάκης)