Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με Χριστοφοράκη πέρασε από τις Μοίρες ο Ρούβας (1-2)

Με τον Γιάννη Χριστοφοράκη να σκοράρει και τα δύο του τέρματα, ο Ρούβας πέρασε νικηφόρα από την έδρα των Μοιρών (1-2) για την 22η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Από μία ευκαιρία οι δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με τον Πηρουνάκη να μην προλαβαίνει να εκτελέσει από θέση τετ-α-τετ για τις Μοίρες, καθώς οι αμυντικοί του Ρούβα απομάκρυναν τον κίνδυνο, ενώ ο Περογαμβράκης σούταρε εκτός εστίας στο 14′.

Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Νίκου Τσερεβελάκη άνοιξε το σκορ με τον Χριστοφοράκη, να παραλαμβάνει τη μπάλα στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Δανδάλη για το 0-1.

Ο Ρούβας παρουσιάστηκε δυνατός και στη συνέχεια, ψάχνοντας το 2-0, με τους Πρίφτη και Τσατσάκη να απειλούν την εστία των Μοιρών. Κόντρα στη ροή του ματς, η ΑΕΜ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης.

Ο Κιόρρι έβγαλε τον Πηρουνάκη σε θέση τετ-α-τετ και εκείνος με ψιλοκρεμαστό πλασέ νίκη τον Ζερβό για το 1-1.

Στο 36′ ο Ρούβας κέρδισε πέναλτι με τον Περογαμβράκη, να ανατρέπεται από τον Δανδάλη και τον Βασάκη να υποδεικνύει την παράβαση. Ο Χριστοφοράκης που ανέλαβε να εκτελέσει πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 2-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου στις Μοίρες.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Χριστοφοράκη να απειλεί από πλευράς Ρούβα στο 50′ και τον ίδιο ποδοσφαιριστή δέκα λεπτά αργότερα να νικιέται από τον Δανδάλη, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Απλαδάς δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 72′ η ομάδα της Γέργερης είχε δοκάρι με τον Χριστοφοράκη ο οποίος δεν πραγματοποίησε το χατ-τρικ στην φάση, ωστόσο οι Μοίρες δεν απείλησαν στην επανάληψη και ο Ρούβας πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο μέσα στην έδρα της ΑΕΜ.

Μοίρες (Χρήστος Ορφανουδάκης): Δανδάλης, Χριστοδουλάκης, Πολυμερίδης, Ιερωνυμάκης, Παπαδομανωλάκης, Τσακάνι, Ηλιάκης, Λενιδάκης (46′ Ντιαμπί), Σκαπέρδας (65′ Κουτσάκης), Πηρουνάκης, Κιόρρι

Ρούβας (Νίκος Τσερεβελάκης): Ζερβός, Ξημεράκης, Ζερβός Μυρ., Περογαμβράκης, Πρίφτη, Βλάχος, Τσατσάκης, Σεΐκ, Απλαδάς, Χριστοφοράκης, Καλεμάκης