Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με “χρυσή” αλλαγή τον Χατζηκωνσταντίνου και “ήρωα” τον Κασμερίδη στην επόμενη φάση το Ασήμι!

Σε πολύ μεγάλη μέρα ο Κασμερίδης “έσωσε” τα πάντα στο πρώτο μέρος και με γκολ του Χατζηκωνσταντίνου στην επανάληψη το Ασήμι πήρε την πρόκριση κόντρα στον Ζαρό

Πρόκριση στην επόμενη φάση για το Ασήμι, το οποίο επικράτησε με σκορ 0-1 στην έδρα του Ζαρού χάρις στο γκολ του Χατζηκωνσταντίνου και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ζαρός αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 75′ λόγω της αποβολής του τερματοφύλακα του για σύγκρουση με επιθετικό εκτός περιοχής.

Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα μονόλογο του Ζαρού, ο οποίος είχε τρία χαμένα τετ-α-τετ του Ξεκαρδάκη και δύο ακόμη προσπάθειες του Καργάκη, μεταξύ άλλων, όμως είδε τον πολύπειρο Κασμερίδη, να κατεβάζει τα ρολά και να διατηρεί το 0-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το Ασήμι μπήκε δυνατά και απείλησε στην πρώτη της φάση, όμως το τετ-α-τετ του Στεφανάκη αποσοβήθηκε από τον Φιλιουδάκη.

Στην συνέχεια προσπάθησαν και οι δύο ομάδες να δημιουργήσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι και το 75′, όπου ο Ζαρός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Φιλιουδάκη.

Στην συνέχεια το Ασήμι κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα και στο 80′ με τον Χατζηκωνσταντίνου, ο οποίος είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι ως αλλαγή, βρήκε τον τρόπο να σκοράρει και πάρει τη νίκη-πρόκριση καθώς το 0-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις:

ΖΑΡΟΣ: Φιλιουδάκης, Γιατρομανωλάκης, Καπετανάκης, Σαριδάκης Κ., Καργάκης (70′ Ρωμανάκης), Λεμονάκης, Σαριδάκης Ν., Λυκούδης, Τζαγκαράκης (85′ Ζωγραφάκης), Αλμπαντάκης, Ξεκαρδάκης

ΑΣΗΜΙ: Κασμερίδης, Αβανίδης, Σφακιανάκης, Στεφανάκης, Οικονομάκης, Μακράκης, Ορφανουδάκης (65′ Χατζηκωνσταντίνου), Ντομπονίκου, Αντωνάκης (70′ Ανδρεδάκης), Ξαγοραράκης, Μηναδάκης