Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μητσοτάκης: «Ο Ολυμπιακός μου θυμίζει το Euro 2004 – Μπορεί να σηκώσει την κούπα»

Ο Ολυμπιακός δίνει το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του στο ποδόσφαιρο.

Η «OPAP Arena» ανοίγει την Τετάρτη τις πόρτες της και φιλοξενεί τον τελικό του Europa Conference League όπου οι Πειραιώτες θα κοντραριστούν με τη Φιορεντίνα για το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Ασφαλώς, η στιγμή είναι από μόνη της ιστορική, με τον κόσμο να ζει και να αναπνέει για αυτό το σπουδαίο παιχνίδι, στο οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα με ευρω-κούπα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρακολουθεί τα αθλητικά δρώμενα και συχνά-πυκνά κάνει τις προβλέψεις του, ρωτήθηκε σε συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι του «Star» για τον τελικό του Conference League.

Η απάντησή του; Ασφαλώς και είχε ενδιαφέρον, ιδιαίτερα σε σχέση με τον παραλληλισμό που έκανε για τους «ερυθρόλευκους»…

«Είμαι αισιόδοξος ότι θα είναι μια μεγάλη γιορτή για το ποδόσφαιρο και όλοι ελπίζουμε να σηκώσει το κύπελλο ο Ολυμπιακός, που έχει το μομέντουμ. Μου θυμίζει λίγο την ιστορία του Euro 2004. Είμαι αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να σηκώσει αυτή την κούπα», τόνισε αρχικά.

«Θα είναι ακόμη μια μεγάλη στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό, μετά την έβδομη Ευρωλίγκα του Παναθηναϊκού, ακολουθούν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Θέλω να ελπίζω ότι είμαστε στην αρχή ενός πολύ καλού καλοκαιριού για τον ελληνικό αθλητισμό», συμπλήρωσε.