Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μια ντουζίνα μεταγραφές ανακοίνωσε η Αναγέννηση Ιεράπετρας

Εντυπωσιακό ντεμαράζ  μεταγραφών από την Αναγέννηση Ιεράπετρας 

Ούτε μια ούτε δύο αλλά 12 μεταγραφές ανακοίνωσε η Αναγέννηση Ιεράπετρας οπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο τίτλος της πιο νεανικής ομάδας πανελλαδικά δικαιωματικά ανήκει στην  Αναγέννηση, αφού κάνει ξανά πράξη την φιλοσοφία της :  Αφήνει χώρο και ευκαιρίες στα δικά της παιδιά, σε παιδιά από τα σπλάχνα των Λιονταριών.
Έπειτα απο τις ανανεώσεις των Χατζάκη, Μπαριτάκη, Βοκα, Γρηγοράκη , Αχλάτη , Στρατάκη , Κοκκινάκη , Βαρελάκη ,που είχαν ανακοινωθει πρόσφατα,  η ομαδα μας ανακοινώνει την προώθηση 12 ποδοσφαιριστών από τον Απόλλωνα Ιεράπετρας , στην αντρική μας ομαδα , οι οποίοι ειναι ολοι τους κάτω των 18 ετών . Γεννημένα όλα μας τα παιδιά το  2006 και 2005 .
Τα παιδιά που προωθούνται από την ομάδα των Νέων μας είναι οι :  Γιανναδακης , Ντεντα , Χναράκης , Μπεκιαράκης , Πουλακίδης , Κραστα , Διακάκης , Χριστάκης , Καψετάκης , Πλεξουσακης , Σαλάι και Χουλάκης. Τα παιδιά αυτά χρόνια στην Ακαδημία μας, αποτέλεσαν βασικό ρόστερ της ομάδας των Νέων μας, του Απόλλων Ιεράπετρας, που είναι η ομάδα μας στο Β΄τοπικό και πάντα αποτελούσε τον προθάλαμο της αντρικής μας ομάδας.
Για άλλη μια φορά η Αναγέννηση , πιστή στη φιλοσοφία της ,  μια πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα της χώρας μας , αν και εκείνη το πράττει εδω και δεκαετιες , γνώριμη κίνηση για τα «ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ» , προχωράει  σε ριζική ανανέωση και δίνει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστες που γαλουχήθηκαν στην Ακαδημία μας να αγωνιστούν στο τοπικό του νομού , έπειτα απο την πτώση της ομάδας μας απο την Γ´ εθνική . Η στελέχωση της αντρικής μας ομάδας από δικά μας παιδιά, από μικρή ηλικία είναι και το “στοίχημα” , στόχος του σωματείου μας. Τα παιδιά μας από μικρή ηλικία  να παίζουν σε πρωταθλήματα και διοργανώσεις, ώστε να πάρουν   χρόνο συμμετοχής, να αποκτήσουν  εμπειρίες και να είναι έτοιμα να παίξουν ποδόσφαιρο σε υψηλότερες κατηγορίες. Χρόνια τώρα η ομάδα μας αποτελεί φυτώριο και  για την αντρική μας ομάδα, αλλά και για  άλλες ομάδες .  
 
” Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά μας να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία και επιτυχίες. Ευχόμαστε να απολαύσουν την εμπειρία τους στο ποδοσφαιρικό τους ταξίδι που τώρα ξεκινάει με την βαριά φανέλα των Λιονταριών. Πάντα δίπλα σας παιδιά ! “