Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μικτές Κ16 ΕΠΣ: Αφεντικό το Ηράκλειο – Εμφατική νίκη στην πρεμιέρα με πρωταγωνιστή τον Κωστάκη!

Με χατ-τρικ του Κωστάκη το Ηράκλειο επικράτησε του Λασιθίου και ξεκίνησε με το… δεξί της υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα Ενώσεων

Αφεντικό το Ηράκλειο στην μάχη με το Λασίθι και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κωστάκη, που πέτυχε τρία τέρματα στο πρώτο μέρος “καθάρισε” εξ’ αρχής και έφτασε στο τρίποντο με το τελικό σκορ να είναι το 4-0.

Πέραν από τον Κωστάκη σκόραρε και ο Ψαρολογάκης στην επανάληψη για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα απρόοπτο για το Ηράκλειο καθώς ένιωσε ενοχλήσεις ο Τζιράκης στην προθέρμανση και την θέση του πήρε ο Βγόντζας στην βασική ενδεκάδα.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς άνηκε στο Λασίθι μόλις στο πρώτο λεπτό με την προσπάθεια που έγινε με ένα σουτ να σταματάει πάνω στον Φώσκολο.

Το Ηράκλειο απάντησε στις ευκαιρίες με τον Κωστάκη στο 15′, όμως το σουτ του πέρασε έξω.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και κατάφεραν να την μετουσιώσουν με το προβάδισμα στο 25′ με τον Κωστάκη να “ανοίγει” το σκορ με τελείωμα εντός περιοχής!

Στο 29′ το Ηράκλειο έκανε δύο τα τέρματα του και πάλι με τον Κωστάκη μετά από συρτό γύρισμα που έγινε από τα δεξιά και προβολή του ποδοσφαιριστή του Ηρακλείου από την μικρή περιοχή!

Το πόδι όμως δεν έφυγε από το… γκάζι για τους γηπεδούχους με τον on fire Κωστάκη να ολοκληρώνει το χατ-τρικ του περνώντας και τον τερματοφύλακα κα πλασάροντας σε κενή εστία για το 3-0 στο 34′!

Στο 40′ ο Κωστάκης απείλησε εκ νέου για την Μικτή του Ηρακλείου με τον Οικονομάκη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ και αυτή ήταν η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους με το 3-0 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το Ηράκλειο μπήκε εξ’ ίσου δυνατά και απείλησε με σουτ του Ζουραράκη εντός περιοχής να περνάει λίγο έξω μετά από γύρισμα του Κουντούρη.

Στο 59′ το Ηράκλειο είχε και δοκάρι με την μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική μεριά του και να καταλήγει άουτ.

Στο 75′ ο Ψαρολογάκης λίγο μετά την είσοδο του στο ματς έβαλε και εκείνος το όνομα του στην λίστα των σκόρερ με ένα δυνατό σουτ κάνοντας το 4-0!

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με το 4-0 να μένει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Συνθέσεις:

Μικτή Κ16 ΕΠΣ Ηρακλείου: Φώσκολος, Μενεγάτος (80′ Τριανταφύλλου), Βγόντζας, Τσέρος (80′ Ντελής), Αδαμάκης (46′ Κάββαλος), Ζουραράκης, Καλογιαννάκης Σ., Καλογιαννάκης Φ., Κουντούρης, Μαυρογιάννης, Κωστάκης (70′ Ψαρολογάκης)

Μικτή Κ16 ΕΠΣ Λασιθίου: Οικονομάκης, Ξωμεριτάκης, Τζίρης, Χαλκιαδάκης, Χρυσοφάκης, Μαγουλής (62′ Μαρινάκης), Ντεντγκιονάι, Βάρδας, Μπαχλιτζανάκης, Χριστοδουλάκης, Ψαθάκης