Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μινωική – Χερσόνησος 1-0: Επιστροφή στις νίκες με Μαρκόπουλο

Επιστροφή στις νίκες για τη Μινωική που επιβλήθηκε με 1-0 της Χερσονήσου Palmera Beach στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων για το 2022.

Η ομάδα του Μπάμπη Ντάγκινη μπήκε δυνατά πήρε προβάδισμα με τον Μαρκόπουλο, το οποίο κράτησε μέχρι τέλους και πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στο συγκρότημα του Γιώργου Φινοκαλιώτη.

Στο 3ο λεπτό η Μινωική έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Μιχάλη Κουρουγκιαβούρη να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την αδράνεια της άμυνας της Χερσονήσου, με τον Λιουδάκη να τον νικά σε τετ-α-τετ.

Ότι δεν κατάφερε ο Κουρουγκιαβούρης, πέτυχε ο Μαρκόπουλος μερικά λεπτά αργότερα, όταν δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής, γράφοντας το 1-0 για τη Μινωική.

Ο Μπενάρντο προσπάθησε να βάλει ξανά σε ισορροπία το παιχνίδι, όμως η μπάλα στο σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Νέα ευκαιρία για την Χερσόνησο με τον Έλι να αστοχεί στην καρδιά της άμυνας της Μινωικής με κεφαλιά. Τελευταία φάση στο πρώτο μέρος και εκείνη για την Χερσόνησο, με τον Ψωρογιάννη να σουτάρει από δεξιά και τη μπάλα να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Αμπατζή.

Δυνατά μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο η Μινωική, με τον σκόρερ της Παναγιώτη Μαρκόπουλο να επιχειρεί ξανά σουτ, όμως αυτή τη φορά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καταλήγοντας στο δοκάρι!

Η Χερσόνησος Palmera Beach έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Έλι όμως ο Αμπατζής απέκρουσε εντυπωσιακά και κράτησε το 1-0 μέχρι τέλους.

Μινωική: Αμπατζής, Καστελλιανάκης, Τσαμπουράκης, Ανδρεαδάκης Κ. (55′ Ρεμιγιάκης), Χαλκιαδάκης, Φραγκούλης (67′ Καραντινάκης), Ανδρεαδάκης Δ., (67′ Σαραφαλντίν), Μαρκόπουλος, Μαγάκης (55′ Πατσάκης), Κουρουγκιαβούρης Γ., Κουρουγκιαβούρης Μ.

Χερσόνησος: Λιουδάκης, Μηλάκης (80′ Μηλάκης), Μαστοράκης (65′ Χαλκιαδάκης), Πολυμερίδης, Γκούρο, Χιλά, Καπετανάκης,  Χαρατσής (65′ Φερεντίνος), Μπενάρντο, Ψωρογιάννης, Στιέφνι (65′ Ασπετάκης)