Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μινωική: «Ψάχνει» την πρώτη νίκη του ’23 κόντρα στις Μοίρες στο Πανεπιστήμιο

Στη Μινωική ετοιμάζονται για… ποδαρικό στο γήπεδο Περιφέρειας και Πανεπιστημίου, υποδεχόμενοι την ΑΕ Μοιρών στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Διαβάστε τα τελευταία αγωνιστικά νέα της “Μπάρτσα” στο Primesport.gr.

Η οδυνηρή ήττα από τον Ποσειδώνα, με ανατροπή στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, έριξε λίγο την ψυχολογία στο στρατόπεδο της Μινωικής, ωστόσο χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών, όλοι είναι έτοιμοι για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τις Μοίρες.

Ο Μπάμπης Ντάγκινης που πρόσφατα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου θα δώσει κανονικά το παρών στον πάγκο, με τον έμπειρο κόουτς να μην υπολογίζει τον αρχηγό του Παναγιώτη Ρουμελιώτη, αλλά και τον Αλέξανδρο Χαλκιαδάκη.

Στα θετικά, η επιστροφή του Ψαρρά σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ και ο Τσαμπουράκης προπονήθηκε κανονικά. Το παρών στην αποστολή θα δώσει και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Γιάννης Γιακουμάκης.

Στόχος για την “Μπάρτσα” είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης απέναντι σε ένα σκληροτράχηλο και δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο όπως οι Μοίρες.