Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μοίρες: Επέστρεψε μετά από 11 μήνες ο Ζαχαρίας Κυριακάκης

Έναν περίπου χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο ο Ζαχαρίας Κυριακάκης επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους.

Ήταν 26 Νοεμβρίου του 2022, όταν ο νεαρός αμυντικός των Μοιρών είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις στο γόνατο από το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δαμάστα, λίγα λεπτά αφότου είχε σκοράρει, με τους φόβους που εκφράζονταν για ρήξη πρόσθιου χιαστού, να βγαίνουν αληθινοί, μέρες μετά, στα αποτελέσματα της μαγνητικής εξέτασης, στην οποία υπεβλήθη.

Ακολούθησαν το χειρουργείο και δύσκολοι μήνες για την αποκατάσταση του, ωστόσο μετά από 11 μήνες ο Ζαχαρίας Κυριακάκης επέστρεψε, αγωνιζόμενος στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στη Μινωική.

Αν υπάρχει κάτι που έδωσε χαρά στον προπονητή του, Χρήστο Ορφανουδάκη, μετά την ήττα με 2-1, σίγουρα θα ήταν αυτό, μιας και πριν τον τραυματισμό του, ο Κυριακάκης αποτελούσε βασικό μέλος της ενδεκάδας.

Επίσης σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί χρόνος, προκειμένου να βρει ξανά τον παλιό καλό του εαυτό και να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση, ωστόσο είναι στο “χέρι” του να το καταφέρει.