Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μοίρες – Χερσόνησος 1-1: Ισόπαλοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Μοίρες και Χερσόνησος Palmera Beach FC  αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Στην επιστροφή του Γιώργου Φινοκαλιώτη, ως αντίπαλος στη Μεσαρά, οι Μοίρες αν και προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με τον Κιόρρι, δέχθηκαν την ισοφάριση από την Χερσόνησο, η οποία με γκολ του Καλαϊτζάκη έφυγε με τον βαθμό από το Τυμπάκι.

Στο 10ο μόλις λεπτό ο Κιόρρι, άνοιξε λογαριασμό για την ομάδα του αλλά και στην επιστροφή του στις Μοίρες, εκμεταλλευόμενος την κάθετη πάσα του Μεντουδάκη στο 1-0.

Η Χερσόνησος στη συνέχεια ανέβασε την πίεση, όμως δεν κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα μέχρι το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου.

Εν αντιθέσει με το δεύτερο όπου, με τον Καλαϊτζάκη να σκοράρει στο ντεμπούτο του έφερε το ματς στα ίσια για το τελικό, 1-1.

Οι συνθέσεις:

Μοίρες (Χρήστος Ορφανουδάκης): Δανδάλης, Ιερωνυμάκης, Φανουράκης, Πολυμερίδης, Χαλκιαδάκης, Μεντουδάκης, Καρταλιανάκης (65′ Κυριακάκης) Κιόρρι, Σκαπέρδας (55′ Σφυριδάκης), Φραγκιαδάκης, Πιρουνάκης Χερσόνησος (Γιώργος Φινοκαλιώτης): Λιουδάκης, Χαλκιαδάκης, Λ. Γκούρο, Ψωρογιάννης, Ασπετάκης, Πέκι, Καπετανάκης, Μπενάρντο, Θεοδωράκης, Μηλάκης, Πολυμερίδης,