Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μοιρασιά σε ματσάρα για Καμερούν-Σερβία και… χαμός στον 7ο όμιλο

Σε ένα χορταστικό ματς με ανατροπές Καμερούν και Σερβία έμειναν στο 3-3 αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για τον έβδομο όμιλο του Μουντιάλ. Εξαιρετικός ο Ζίβκοβιτς με δύο ασίστ, καλή παρουσία από Κούντε.

Με ένα παιχνίδι που τα είχε… όλα εκτός από νικητή άνοιξε το πρόγραμμα της Δευτέρας για το Μουντιάλ του ΚατάρΚαμερούν και Σερβία ήρθαν ισόπαλες 3-3 παίρνοντας τον πρώτο τους βαθμό στον έβδομο όμιλο, αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο αλλά αφήνει τα πάντα ανοιχτά για την τελευταία αγωνιστική.

Τα «λιοντάρια» παρά το σοκ του αποκλεισμού του Ονάνα λίγο πριν τη σέντρα προηγήθηκαν στο 29’ με τον Καστελέτο, αλλά οι «πλάβι» με εξαιρετικό ποδόσφαιρο και οδηγό τον Ζίβκοβιτς που είχε δύο ασίστ έφτασαν σε ανατροπή με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους από Πάβλοβιτς (45+1) και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (45+3) και ένα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου από τον Μίτροβιτς (53’).

Πάνω που το ματς έδειχνε να έχει πάρει το δρόμο του, η είσοδος του Αμπουμπακάρ άλλαξε τα δεδομένα, καθώς στο 63’ μείωσε και στο 66’ σέρβιρε την ισοφάριση στον Τσούπο-Μοτίνγκ. Η Σερβία έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες στο υπολειπόμενο διάστημα αλλά το 3-3 δεν άλλαξε.

Πλέον, κι ενώ εκκρεμεί το απογευματινό Βραζιλία-Ελβετία (18:00), όλα θα κριθούν την Παρασκευή στις… παράλληλες αναμετρήσεις Σερβία-Ελβετία (21:00) και Βραζιλία-Καμερούν (21:00).

Πολύ καλός ο αεικίνητος Ζίβκοβιτς στα 78 λεπτά που έπαιξε, θετική η παρουσία του Κούντε που έπαιξε 67 λεπτά και έχασε δύο ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Με καλές και κακές στιγμές ο Ενκουλού που έβγαλε όλο το ματς.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ (Ριγκομπέρ Σονγκ): Επασί, Φαϊ, Καστελέτο, Ενκουλού, Τολό, Ανγκισά (81` Γκουέ), Κούντε (67` Οντούα), Ονγκλά (55` Αμπουμπακάρ), Μπεμό (81` Εν Κουντού), Εκαμπί (67` Μπασογκόγκ), Τσούπο-Μοτίνγκ.

ΣΕΡΒΙΑ (Ντράγκαν Στοΐκοβιτς): Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς (78` Μπάμπιτς), Πάβλοβιτς (56` Στεφάν Μίτροβιτς), Ζίβκοβιτς (78` Ράντονιτς), Μαξίμοβιτς, Λούκιτς, Κόστιτς (92` Τζούριτσιτς), Τάντιτς, Σεργκέϊ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (79` Γκρούγιτς), Αλεξάνταρ Μίτροβιτς.

 

ΠΗΓΗ: SPORT-FM.GR