Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μοναδικός απών ο Παγκαλάκης για την Τύλισο – Ζουραράκης: “Να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα”

Ολοκληρώνει την προετοιμασία της με μία απουσία η Τύλισος εν όψει ΕΓΟΗ – Διαβάστε τις δηλώσεις του Μιχάλη Ζουραράκη

Σήμερα, Παρασκευή (2/12), ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας της Τυλίσου στις 19:00 για το ματς με τον ΕΓΟΗ με μοναδική απουσία τον τιμωρημένο Παγκαλάκη, του οποίου ολοκληρώνεται και η τιμωρία που κουβαλάει από πέρυσι και αναμένεται να είναι διαθέσιμος και εκείνος στα επόμενα παιχνίδια για την Τύλισο.

Στόχος στο ματς με τον ΕΓΟΗ είναι να δοθεί συνέχεια στις νίκες και να παραμείνει η Τύλισος στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Στο Primesport.gr μίλησε ο Μιχάλης Ζουραράκης σχετικά με την αναμέτρηση που ακολουθεί αλλά και το πρόγραμμα στην συνέχεια για την Τύλισο.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του έμπειρου τεχνικού παρακάτω:

“Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς με ένα ιστορικό αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Από την μεριά μας όμως και εμείς παίζοντας εντός έδρας θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να μείνουμε πρώτοι, ώστε να βλέπουμε αισιόδοξα το μέλλον. Νομίζω ότι η ομάδα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχει τρία εντός και θέλουμε να τον εκμεταλλευτούμε αυτόν τον παράγοντα μαζεύοντας τους περισσότερους πόντους που γίνεται.”