Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μοσκέρα: «Στον ΟΦΗ υπάρχει πλάνο για τη νέα σεζόν»

Ο Κολομβιανός εξτρέμ μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας του για τις εν Ελλάδι εμπειρίες του με τον ΟΦΗ

Για τις πρώτες εμπειρίες του στη χώρα μας μίλησε σε ΜΜΕ της Κολομβίας ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ, Σαντιάγκο Μοσκέρα, αλλά και για την επόμενη περίοδο.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ, ο οποίος στο προηγούμενο ματς της ομάδας του με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1) έκανε σεφτέ στα τέρματα, ανέφερε πως η διοίκηση του ΟΦΗ έχει ήδη έτοιμο το πλάνο της νέας σεζόν προκειμένου οι Κρητικοί να παλέψουν για το κάτι παραπάνω.

Παράλληλα, ο 28χρονος άσος χαρακτήρισε τον ΟΦΗ μία πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή και ευχήθηκε ο ίδιος να δώσει το κάτι παραπάνω στη νέα σεζόν, έχοντας ήδη εμπειρίες από τον Ιανουάριο όταν και αποκτήθηκε από την ομάδα του Ηρακλείου.

«O ΟΦΗ είναι μια ομάδα που θέλει να παλέψει για μια θέση στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Η διοίκηση έχει φτιάξει ένα πλάνο για την επόμενη χρονιά, ώστε να διεκδικήσουμε μια από τις κορυφαίες θέσεις.

Είμαστε μια ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Είμαι στο στάδιο της προσαρμογής, ώστε να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο», ανέφερε αρχικά ο Κολομβιανός εξτρέμ και συνέχισε:

«Η προσαρμογή ήταν δύσκολη και λόγω της γλώσσας και επειδή η ομάδα δεν παίζει με εξτρέμ.

Είμαι ένας καλός ακραίος παίκτης, όμως η ομάδα παίζει χωρίς τέτοιο, αλλά με δύο εννιάρια.

Το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη είναι πολύ παραγωγικό, το παιχνίδι είναι γρήγορο και όσο περνάει ο καιρός νιώθω καλύτερα και μαθαίνω περισσότερο το παιχνίδι.

Στην Κολομβία πάμε σε πολλές προσωπικές μονομαχίες, εδώ όχι τόσο, εδώ πρέπει να παίξεις απλά αν χρειάζεται και υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες για να σε υποστηρίξουν.

Απολαμβάνω τη διαδικασία, καθώς προσπαθώ να προσφέρω περισσότερο».

Πηγή: a-sports.gr