Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μοχός ή Φαιστός; Ο τελευταίος πρωταθλητής του παζλ στο Ηράκλειο!

Αυτή την Κυριακή ολοκληρώνονται τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηρακλείου με την τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, όπου περιμένουμε να δούμε ποιος θα αναδειχθεί πρωταθλητής. Μοχός ή Φαιστός;

Στην Α1 ΕΠΣΗ όπου είδαμε ένα συγκλονιστικό πρωτάθλημα, ο ΠΟΑ κατέκτησε την 1η θέση, το τρόπαιο και συμμετέχει στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική. Στον 1ο όμιλο της Α2 κατηγορίας, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια η Τύλισος, στην Β1 ΕΠΣΗ η τρομερή Ανάληψη κάνοντας το απόλυτο σε 16 παιχνίδια και στην Β2 ΕΠΣΗ το Άλογο Μαλεβιζίου που έγραψε ιστορία κατακτώντας το πρώτο του τρόπαιο.

Μένει λοιπόν να δούμε στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ ποιος θα καταφέρει να κατακτήσει την 1η θέση και να πάρει την άνοδο στην κορυφαία τοπική κατηγορία του Ηρακλείου. Ο Μοχός και η Φαιστός είναι μόνιμα φέτος οι δυο διεκδικητές και βρίσκονται αυτή τη στιγμή ισόβαθμοι στην κορυφή με 53 βαθμούς, ωστόσο ο Μοχός έχει το πλεονέκτημα λόγω της διαφοράς τερμάτων. Την τελευταία αγωνιστική λοιπόν, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Ιουνίου, το συγκρότημα του Αντώνη Λεκάκη θα φιλοξενηθεί από τον Γιούχτα 2010 στις Αρχάνες, όπου στοχεύει αποκλειστικά στη νίκη για να κατακτήσει το τρόπαιο.

Το ίδιο ισχύει και για την Μεσσαρίτικη ομάδα η οποία θα υποδεχθεί τον Αετό Ανωγείων, με στόχο το τρίποντο, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα του Μοχού. Επίσης η Φαιστός θα προσπαθήσει να κυνηγήσει να πετύχει όσα περισσότερα τέρματα μπορεί καθώς όπως προαναφέραμε υστερεί στην διαφορά τερμάτων, όπου χρειάζεται διψήφιο αριθμό γκολ στο ματς με τον Αετό, κάτι που φυσικά δεν είναι καθόλου εύκολο να πετύχει.