Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπαμπουλάκης: «Να κάνουμε περήφανο ξανά το χωριό των Ζωνιανών»

Ο Ραφαήλ Μπαμπουλάκης αποτέλεσε τον παίκτη που με δικό του γκολ ο Ερμής Ζωνιανών κατάφερε να κερδίσει το Χαϊδάρι στο ματς της χρονιάς και πήρε την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Από την Παρασκευή η Διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ικανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος παραμένει για 4η χρονιά κάτοικος Ζωνιανών. Ο Ραφαήλ Μπαμπουλάκης μίλησε στο Primesport.gr για την ανανέωση του στον Ερμή, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος και ότι η απόφαση να μείνει είχε παρθεί πριν καν μιλήσει με τον πρόεδρο του σωματείου Ματθαίο Κλίνη, ενώ υπογράμμισε ότι στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην Γ’ Εθνική και να κάνουν περήφανο για ακόμα μία φορά το χωριό. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η απόφαση μου είχε παρθεί πριν καν έρθω σε επαφή με τον πρόεδρο της ομάδας Ματθαίο Κλίνα. Ήταν μονόδρομος ψυχολογικά να κάτσω άλλη μία χρονιά στον Ερμή λόγω όλων αυτών που καταφέραμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για 4η χρονιά για τον Ερμή Ζωνιανών και εύχομαι να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην Γ’ Εθνική. Θέλουμε να κάνουμε ακόμα μία φορά περήφανο το χωριό για την ομάδα του»