Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ: Τα τερτίπια της ΕΠΟ και έντονη ενόχληση στις Κρητικές ομάδες

«Βράζουν» στον ΠΟΑ, όπως και το σύνολο των Κρητικών ομάδων που συμμετέχουν στα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών ΕΠΣ, με τα «παιχνίδια» της ΕΠΟ.

Ιδιαίτερα ενοχλημένες είναι οι ομάδες της Κρήτης και ιδιαίτερα ο ΠΟΑ με ορισμένα τερτίπια που φαίνεται ότι κάνει η ΕΠΟ ενόψει της έναρξης των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική (σήμερα η πρεμιέρα).

Ο ένας λόγος αφορά το γεγονός ότι όλες οι Κρητικές ομάδες (ΠΟΑ, Γρανίτης και Ερμής Ζωνιανών) έχουν στο πρόγραμμα τους την ΕΠΣ Λασιθίου σε εντός έδρας παιχνίδι (3-0 άνευ αγώνος), εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες ομάδες (Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου, Ατρόμητος Πειραιά και Χαϊδάρι) που έχουν την ΕΠΣ Λασιθίου σε εκτός έδρας ματς. Για να το εξηγήσουμε όμως για να γίνει κατανοητό, όλες οι Κρητικές ομάδες χάνουν ουσιαστικά εντός έδρας παιχνίδι και θα αναγκαστούν να κάνουν παραπάνω ταξίδια κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν έξοδα, σε αντίθεση με τις ομάδες της Αθήνας!

Σε αυτή την περίπτωση τίθεται θέμα αξιοπιστίας του πρωταθλήματος και αυτό είναι το πρώτο παράπονο που εκφράζεται από τις ομάδες του νησιού.

Το δεύτερο που αφορά κυρίως τον ΠΟΑ είναι ότι η ομάδα του Ατσαλένιου είναι η μοναδική ομάδα η οποία δεν έχει ρεπό κατά την διάρκεια του μίνι αυτού πρωταθλήματος αλλά στην τελευταία αγωνιστική, κάτι που σημαίνει ότι θα παίξει πέντε συνεχόμενους αγώνες και η κούραση θα είναι μεγαλύτερη σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. 

Τέλος οι Ατσαλενιώτες είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι και έχουν ήδη εκφράσει τα παράπονα τους προς τα ψηλά κλιμάκια της ΕΠΟ για ακόμα ένα περιστατικό που αφορά την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου και το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου, όπου ορίστηκε η ημέρα αγώνα Σάββατο εξυπηρετώντας την ομάδα του Ασπρόπυργου, αλλά χωρίς να έχει ερωτηθεί η ομάδα του Ατσαλένιου και δίχως να έχει συναινέσει σε αυτή την αλλαγή.

Στον ΠΟΑ σκοπεύουν να φτάσουν τα παράπονα τους μέχρι και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μπαλτάκο. Αυτό που τονίζουν οι «πράσινοι» είναι πως δεν θα αφήσουν κανέναν να παίξει «παιχνίδια» στην πλάτη της ομάδας σε αυτή την προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Γ’ Εθνική!

Πέρα πάντως από τον ΠΟΑ και από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου θεωρούν ασέβεια ότι δεν ρωτήθηκαν για την αλλαγή ημέρας του αγώνα του πρωταθλητή τους (ΠΟΑ)!