Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Το πρόγραμμα των έξι διεκδικητών της ανόδου μέχρι το φινάλε!

Το Primesport.gr σας παρουσιάζει το πρόγραμμα και των έξι διεκδικητών της ανόδου στον 7ο Όμιλο των Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ μέχρι το τέλος. Ποιες τρεις ομάδες θα καταφέρουν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την Γ’ Εθνική;

Τρεις ομάδες από την Κρήτη και ακόμη τρεις από την Αττική και τον Πειραιά, «μάχονται» για να καταλάβουν τις τρεις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης και να κερδίσουν την άνοδο τους στην Γ’ Εθνική της σεζόν 2023/24.

Απομένουν συνολικά τέσσερις αγωνιστικές, αλλά η αποχή του πρωταθλητή Λασιθίου από την διαδικασία, έχει αποφέρει ένα α.α τρίποντο για κάθε ομάδα, που αναμένεται να περιπλέξει τα πράγματα και να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις μέχρι το τέλος, όπως και το ρεπό που έχει κάθε διεκδικητής στο μίνι αυτό πρωτάθλημα που διεξάγεται.

Ας δούμε λοιπόν το πρόγραμμα κάθε ομάδας μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, με λεπτομέρειες

ΠΟΑ

H ομάδα του Ατσαλένιου, προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα μετά τη νίκη του επί του Ερμή και θέλει να τελειώσει την υπόθεση άνοδο με νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Ποντίων εντός έδρας, όσο και σε αυτά εκτός έδρας, απέναντι σε Χαϊδάρι και Ατρόμητο Πειραιά, αφού την τελευταία αγωνιστική βάσει προγράμματος δεν θα έχει υποχρεώσεις. Όπως δήλωσε ο Μηνάς Πίτσος μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ερμή, η άνοδος θα κριθεί στους 11 βαθμούς, το οποίο μοιάζει και το πιο εφικτό σενάριο έως τώρα. Άρα ο ΠΟΑ πέρα από ενδεχόμενη νίκη αύριο, θα χρειάζεται τουλάχιστον μία ισοπαλία ώστε να βρεθεί ξανά στην Γ’ Εθνική.

το πρόγραμμα του ΠΟΑ

ΓΡΑΝΙΤΗΣ

Ο Γρανίτης μετρά δύο ήττες από Ερμή Ζωνιανών και Ατρόμητο Πειραιά έως τώρα στο πρωτάθλημα, με μοναδικό βαθμό στην εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΟΑ και βρίσκεται στην πιο δεινή θέση από όλους, έχοντας ναι μεν ένα σίγουρο τρίποντο α.α με τον πρωταθλητή Λασιθίου, αλλά και δύσκολη έξοδο στην έδρα του Χαϊδαρίου. Εξίσου δύσκολο θα είναι το έργο του και την τελευταία αγωνιστική υποδεχόμενος τον Ατρόμητο Πειραιά. Το κακό ξεκίνημα είναι ίσως αυτό που θα κοστίσει στην ομάδα του Τάκη Διακάκη την άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες.

το πρόγραμμα του Γρανίτη

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ

Ο Ερμής Ζωνιανών με τέσσερις βαθμούς, βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία το υπόλοιπο της διαδικασίας, θα γεμίσει τις μπαταρίες του για δύο αγωνιστικές, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, πραγματοποιώντας το ρεπό του αυτό το Σ/Κ, ενώ την επόμενη στο πρόγραμμα του υπάρχει η αναμέτρηση με τον Πρωταθλητή Λασιθίου, που δεν υφίσταται ως γνωστόν. Στη συνέχεια το σύνολο του Νίκου Καραδάκη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Ποντίων στον Ασπρόπυργο και θα κλείσει τις υποχρεώσεις του, μέσα στα Ζωνιανά, υποδεχόμενος το Χαϊδάρι, στο πιθανότατα πιο σπουδαίο και κρίσιμο ματς της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής, βάσει των όσων έχουμε δει και έχουν γίνει έως τώρα.

Το πρόγραμμα του Ερμή Ζωνιανών

ΧΑΪΔΑΡΙ

Από την άλλη το Χαϊδάρι που βρίσκεται πίσω από τον ΠΟΑ με έξι βαθμούς, το Σάββατο φιλοξενεί τον Γρανίτη, αμέσως μετά υποδέχεται τον ΠΟΑ και αφότου κάνει το ρεπό του την 6η αγωνιστική, θα έρθει για πρώτη φορά στην Κρήτη ώστε ν’ αναμετρηθεί με τον Ερμή Ζωνιανών.

Το πρόγραμμα του Χαϊδαρίου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Ατρόμητος Πειραιά την 4η αγωνιστική θα πάρει α.α το τρίποντο αντιμετωπίζοντας τον πρωταθλητή Λασιθίου και αφού έχει κάνει το ρεπό του τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, θα έχει την ευκαιρία να μαζέψει εώς και 12 βαθμούς στα παιχνίδια με Απόλλωνα Ποντίων (εκτός έδρας), ΠΟΑ (εντός έδρας) και Γρανίτη (εκτός έδρας).

Το πρόγραμμα του Ατρόμητου Πειραιά

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Τέλος, ο Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου, προσεχής αντίπαλος του ΠΟΑ, πέρα από το παιχνίδι στο Ατσαλένιο, θα έχει να κοντράρει εντός έδρας τον Ατρόμητο Πειραιά και τον Ερμή Ζωνιανών, προτού ανοίξει και εκείνος με τη σειρά του, το “δώρο” του τριπόντου α.α αγωνιζόμενος με το Λασίθι στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα του Απόλλων Ποντίων

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Κατάταξη Ομάδες Αγώνες Νίκες Ισοπαλία Ήττες Διαφορά Διαφορά γκολ Πόντοι τρέχουσα φόρμα
1 ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ 6 4 1 1 9 – 4 5 13 ΙΗΝΝΝ
2 Π.Ο. ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥΠ.Ο. ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ 6 3 3 0 9 – 3 6 12 ΙΝΝΙΙ
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 6 3 3 0 7 – 2 5 12 ΝΝΝΙΙ
4 ΧΑΪΔΑΡΙΧΑΪΔΑΡΙ 6 3 1 2 8 – 3 5 10 ΝΗΝΙΗ
5 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ 6 2 0 4 10 – 11 -1 6 ΝΗΗΗΝ
6 ΓΡΑΝΙΤΗΣΓΡΑΝΙΤΗΣ 6 1 2 3 7 – 9 -2 5 ΙΗΗΝΙ
7 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 6 0 0 6 0 – 18 -18 0 ΗΗΗΗΗ