Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπαστάκης: «Να φέρουμε το χρυσό μετάλλιο στο Ηράκλειο»

Ο προπονητής της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ Βασίλης Μπαστάκης παραχώρησε δήλωση στο Primesport.gr πριν τον μεγάλο τελικό της Κυριακής απέναντι στην ΕΠΣ Πέλλας, τονίζοντας ότι θα κάνουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να φέρουν το χρυσό μετάλλιο στο Ηράκλειο.

Ο νεαρός Ηρακλειώτης κόουτς ανέφερε ότι είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για τον τελικό με την ΕΠΣ Πέλλας και θα προσεγγίσουν το παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα με το ίδιο στυλ παιχνιδιού.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Primesport.gr:

«Πάμε να παίξουμε ένα τελικό. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Όπως σε όλα τα παιχνίδια δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το στυλ παιχνιδιού που έχουμε συνηθίσει και να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, να έχουμε δηλαδή εξελιχθεί. Θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να κερδίσουμε και να φέρουμε το χρυσό μετάλλιο στο Ηράκλειο»

Πως το ζουν τα παιδιά;

«Τα παιδιά το ζουν στο ίδιο μήκος κύματος και το θέλουν πολύ. Μέσα από το στυλ παιχνιδιού μας, πιστεύουν στους εαυτούς τους, ξέρουν τις δυνατότητες τους το περιμένουν με ανυπομονησία και έχουν έντονα συναισθήματα».