Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπερνίκου και Σεραφειμίδης οδήγησαν σε νέα νίκη τον Ανθεστίωνα

Ο Ανθεστίων επικράτησε 3-1 των Ασιτών για την 18η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη χάρη στο πολύ καλό ξεκίνημα της πήρε θέση οδηγού στο ματς με δύο τέρματα στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και παρότι οι Ασίτες κατάφεραν ισορροπήσουν και να μειώσουν σχετικά γρήγορα, πήραν τη νίκη με 3-1.

Ο Ανθεστίων είχε ένα εξαιρετικό διάστημα στο πρώτο δεκάλεπτο και κατάφερε με δύο γκολ του Μπερνίκου στο 6′ και το 9′ να βάλει τις βάσεις για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Ο νεαρός επιθετικός των κιτρινόμαυρων βρέθηκε μόνος σε δύο στιγμές μέσα στην περιοχή του αντιπάλου και με ωραία τελειώματα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χαραλαμπάκη για να διαμορφώσει το 2-0 πριν συμπληρωθούν δέκα λεπτά παιχνιδιού.

Οι Ασίτες που δεν είχαν μπει καλά στον αγώνα, κατάφεραν ισορροπήσουν την κατάσταση μερικά λεπτά αργότερα και να μειώσει σε 2-1 με τον Κοτζαδάκη να σκοράρει με εκτέλεση φάουλ στο 25′, σκορ που έμεινε μέχρι τέλους του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη τα «Λιοντάρια» του Ζαχάρη Πλεσίτη έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση, με τους Κοτζαδάκη και Κοπιδάκη να σημαδεύουν το δοκάρι της εστίας του Κασσωτάκη.

Στο 65′ ο Σεραφειμίδης έδιωξε το άγχος από την ομάδα του, καθώς με διαγώνιο σουτ έγραψε το 3-1 δίνοντας ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ανθεστίωνα,

Στη συνέχεια του αγώνα, ο βαρύς αγωνιστικός χώρος έγινε εμπόδιο στις προσπάθειες των δύο αντιπάλων, με τον Ανθεστίωνα ωστόσο να χάνει σπουδαίες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα του.

Συγκεκριμένα ο Χρηστάκης είχε δοκάρι, ενώ οι Μπερνίκου, Σεραφειμίδης, Χατζάκης και Κεφάκης σε δύο στιγμές είχαν σπαταλήσει στιγμές για ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ, με αποτέλεσμα το 3-1 να είναι το τελικό σκορ. 

Ανθεστίων (Βασίλης Πλεσίτης): Κασσωτάκης, Μακρογιαννάκης (57′ Φωτόπουλος), Δρακάκης, Σαριδάκης, Κουρίνος (73′ Πλαϊτάκης), Στρατάκης, Χρηστάκης (57′ Γιούγκα), Σεραφειμίδης (82′ Χότζα), Μπερνίκου, Λυδάκης, Κεφάκης (57′ Χατζάκης)

Ασίτες (Ζαχάρης Αναστασάκης): Χαραλαμπάκης, Ζαρκαδούλας, Κάββαλος, Κοζορώνης (60′ Μανωλιτσάκης), Λαδιανός, Ρουμπάκης Κ., Ρουμπάκης Μ. (75′ Σταματάκης), Λιανδράκης (75′ Αποστολάκης), Αναστασάκης, Γκεγκόλλι (30′ Κοπιδάκης), Κοτζαδάκης