Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπουρσέλης: «Με συγκέντρωση και προσήλωση για την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου»

Για το Κρητικό ντέρμπι της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, μίλησε στο Primesport.gr ο ποδοσφαιριστής του Αλμυρού Αντώνης Μπουρσέλης.

Ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός της ομάδας του Γαζίου, ο οποίος έχει συμβάλει και αυτός με τις εμφανίσεις του στο να φτάσει τόσο μακριά ως τώρα η ομάδα του στον θεσμό του Κυπέλλου, τόνισε ότι είναι ένα ιστορικό παιχνίδι τόσο για τον Αλμυρό όσο και για τον ΑΟΑΝ.

Ο Μπουρσέλης τόνισε ότι στόχος του Αλμυρού είναι να πάρει την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης έτσι ώστε να γράψει ιστορία η ομάδα του, μιας και όπως είπε θα είναι τιμή για το Κρητικό ποδόσφαιρο να περάσει μία ερασιτεχνική ομάδα στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στο Primesport.gr:

«Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες και ιδιαίτερα για τον Αλμυρό. Εμείς έχουμε κάνει μία πολύ αξιόλογη πορεία στο Κύπελλο, πορεία που θέλουμε να συνεχίσουμε και γιατί όχι να φτάσουμε στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Σίγουρα το έργο μας κάθε άλλο παρά εύκολο είναι καθώς αντίπαλος μας είναι μία ιστορική και δυνατή ομάδα η οποία θα έχει σύμμαχο στο πλευρό της τον κόσμο της καθώς αγωνίζεται στην έδρα της. Εμείς έχουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα, όπου αν είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο θα καταφέρουμε να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση. 

Είναι μεγάλη τιμή για το Κρητικό ποδόσφαιρο μία ερασιτεχνική ομάδα να βρίσκεται στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος και θα προσπαθήσουμε να είμαστε εμείς αυτοί»