Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπ. Ντάγκινης: «Να δημιουργήσουμε παίκτες που θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στην ομάδα της Μινωικής»

Ο Μπάμπης Ντάγκινης μίλησε για πρώτη φορά στο Primesport.gr, για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην προπονητική του καριέρα στις Δαφνές και τον ρόλο του ως υπεύθυνος του αναπτυξιακού τμήματος.

Ο έμπειρος προπονητής παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Δαφνών, που σε συνεργασία με τη Μινωική, θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν τους παίκτες του μέλλοντος για την “Μπάρτσα”, με τον ίδιο να είναι ο ιθύνων νους στο εγχείρημα αυτό.

Ο Μπάμπης Ντάγκινης ευχαρίστησε όλους όσοι συνεργάστηκε στη Μινωική, όπως και τη νέα διοίκηση του Παναγιώτη Γιακουμάκη για την εμπιστοσύνη, τονίζοντας ότι προσπαθήσει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών και να δημιουργήσει ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες που επιζητά η ομάδα της Φορτέτσας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Την Δευτέρα 21/8 ξεκινάμε την προσπάθειά μας. Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε τα παιδιά πού προέρχονται από την Ακαδημία της Μινωικής υπάρχουν και κάποια παιδιά από τις Δαφνές που θα ενσωματωθούν και θα βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε. Θέλω να πιστεύω με αρκετή δουλειά, υπομονή ότι θα φτιάξουμε σιγά-σιγά μία ομάδα που τα παιδιά θα παίρνουν παιχνίδια ώστε να προετοιμάζονται κατάλληλα και να μπορούν να ανταπεξέλθουν στην μεγάλη κατηγορία πού βρίσκεται η ομάδα της Μινωικής.

Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια τους παίκτες που συνεργάστηκα και να τους ευχηθώ να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες. Θα προσπαθήσω σε αυτό το νέο ξεκίνημα ως υπεύθυνος στα αναπτυξιακά τμήματα, με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξε η διοίκηση.»