Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μ. Μιχελάκης: “Θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί στην πρεμιέρα με τον Ρωμανό”

Για τους στόχους των Δειλινών στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ αλλά και το δύσκολο ματς της πρεμιέρας με τον Ρωμανό μίλησε στο Primesport o τεχνικός της ομάδας των Δειλινών Μάνος Μιχελάκης.

Στην αρχική του τοποθέτηση για τους στόχους των Δειλινών στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ ο προπονητής των Δειλινών τόνισε:

“Eπιτέλους ξεκινάμε και αυτό μας κάνει χαρούμενους. Ξεκινάμε ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με σκοπό να ευχαριστηθούμε και να το διασκεδάσουμε. Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να συμμετέχουμε ξανά στην Α1 ΕΠΣΗ. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα νεαρά παιδιά της περιοχής παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, αλλά μέσα από αυτό να μπορέσει να καθιερωθεί η ομάδα στην υψηλότερη κατηγορία της ΕΠΣΗ και να δυναμώνει συνεχώς.”

Για το ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Ρωμανό ο Μ. Μιχελάκης επισήμανε:

“Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρώτο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και έτοιμοι ψυχολογικά και αγωνιστικά καθώς είναι ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων . Περιμένουμε τον κόσμο της περιοχής να έρθει και να στηρίξει την ομάδα. Καλή αρχή σε όλες τις ομάδες και καλή δύναμη στις διοικήσεις και καλή απόλαυση στους ποδοσφαιριστές χωρίς τραυματισμούς”.