Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μ. Ντάγκινης: «Να επιστρέψουμε στις νίκες και να ξεφύγουμε από την πολύ δύσκολη θέση»

Η Μινωική στο τελευταίο παιχνίδι για το 2022, υποδέχεται την Χερσόνησο θέλοντας να κλείσει με νίκη τη χρονιά. Διαβάστε τα τελευταία αγωνιστικά νέα της “Μπάρτσα” καθώς και τις δηλώσεις του Μπάμπη Ντάγκινη στο Primesport.gr.

Με τους γνωστούς απόντες θα παραταχθεί κόντρα στην Χερσόνησο η ομάδα της Μινωικής, στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία για το τρέχον έτος 2022.

Στεφανάκης, Τρουλλινός και Ψαρράς δεν θα δώσουν το παρών στην αναμέτρηση, με τον Μπάμπη Ντάγκινη να υπολογίζει κανονικά στον Στέφανο Σταυρουλάκη, ο οποίος εξασφάλισε άδεια από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Ενόψει του τελευταίου παιχνιδιού της χρονιάς ο Μπάμπης Ντάγκινης δήλωσε τα εξής: «Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να πάρουμε αυτό το παιχνίδι πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος ώστε να ξεφύγουμε από την πολύ δύσκολη θέση που έχουμε φέρει την ομάδα. Έχουν καταλάβει όλοι ότι πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες μετά από πάρα πολύ καιρό και νομίζω παρά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε, στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε εμείς οι νικητές»