Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μ. Σκύβαλος: «Το δυσκολότερο παιχνίδι έως τώρα – Με την βοήθεια του κόσμου να πετύχουμε τον στόχο μας»

Ο Μανόλης Σκύβαλος μίλησε στην σελίδα του ΑΟΑΝ, ενόψει της αυριανής μάχης (20/10, 16:00) με αντίπαλο τον Αλμυρό για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ως το δυσκολότερο παιχνίδι που έχει δώσει έως τώρα, χαρακτήρισε το αυριανό με τον Αλμυρό, παρότι δεν πρόκειται για ομάδα ανώτερης κατηγορίας, όπως η Επισκοπή και η Νίκη Βόλου, ο ικανός τεχνικός του ΑΟΑΝ στο περιθώριο των δηλώσεων του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι στιγμής»

Ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αλμυρό (Πέμπτη, 16.00), ο προπονητής της ομάδας μας, Μανόλης Σκύβαλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Απέναντι μας αυτή τη φορά έχουμε μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας όπως ο Αλμυρός, όμως θεωρώ ότι θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι στιγμής στο ξεκίνημα της σεζόν. Πρόκειται για ένα ποιοτικό αντίπαλο με έμπειρο προπονητή και αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Η αναμέτρηση είναι ιστορικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, καθώς είναι σημαντικό για κάθε ομάδα της Γ’ εθνικής να βρίσκεται στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας. Θεωρώ ότι με τη βοήθεια του κόσμου μας, τον οποίο θέλουμε για έναν ακόμη αγώνα δίπλα μας να μας υποστηρίξει και να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση».