Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μ. Χρήστου: «Πρωτάθλημα γολγοθάς – Κάθε βαθμός θα μετρήσει στο τέλος»

Ο Μάνος Χρήστου μίλησε για την πρεμιέρα του Ερμή στην επιστροφή του στην Γ’ Εθνική και τοποθετήθηκε γενικότερα για το πρωτάθλημα που ξεκινάει.

Αφού ευχήθηκε υγεία σε όλον τον κόσμο, ο τερματοφύλακας του Ερμή, μίλησε για το δύσκολο πρωτάθλημα που ξεκινάει, τονίζοντας πως θα είναι το δυσκολότερο των τελευταίων ετών. Ο Μάνος Χρήστου αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του Ερμή στον Πειραιά απέναντι στον Ατρόμητο, δηλώνοντας πως η ομάδα του είναι έτοιμη να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα, σε ένα πρωτάθλημα γολγοθά, κατά το οποίο κάθε βαθμός θα μετρήσει στο τέλος.

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουμε μια χρόνια με υγεία που είναι το πρωτεύον με αυτά που συμβαίνουν στις μέρες μας! Ξεκινάει ένα πολύ ωραίο και δύσκολο πρωτάθλημα, θεωρώ το πιο δύσκολο των τελευταίων χρόνων . Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και σίγουρα αναγνωριστική! Εμείς είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα έτσι ώστε να ξεκινήσουμε με θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα γιατί θα είναι ένας γολγοθάς όπου ο κάθε βαθμός στο τέλος θα μετρήσει! Όλα τα παιχνίδια θα είναι ιδιαίτερα και θα μπαίνουμε για το καλύτερο μέσα στο γήπεδο ! Επίσης θεωρώ ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει η έδρα της κάθε ομάδας.» δήλωσε στο Primesport.gr ο Μάνος Χρήστου.