Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέα ήττα για το βόλεϊ του ΟΦΗ από τον Ολυμπιακό

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες πέρασε από την Κρήτη ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να επικρατούν με 3-1 σετ επί του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Volley League Ανδρών.

Η νίκη αυτή φέρνει τους «ερυθρόλευκους» στο 7-1 και στην πρώτη θέση με 21 βαθμούς. Στο 1-7 έπεσαν οι γηπεδούχοι οι οποίοι βρίσκονται στην 9η θέση με μόλις τρείς βαθμούς.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και φάνηκε πως θα μπορούσε να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό. Οι Κρητικοί πήραν από νωρίς προβάδισμα στο πρώτο σετ και τελικά κατάφεραν να το κερδίσουν, παίρνοντας προβάδισμα με 1-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στο δεύτερο σετ, προηγήθηκαν με 7-4, όμως κάπου εκεί οι «ερυθρόλευκοι» σοβαρεύτηκαν, πήραν τον έλεγχο από τα μέσα του σετ και τελικά το κατέκτησαν με σκορ 25-21.

Το τρίτο σετ επιβεβαίωσε την ανωτερότητα των πρωτοπόρων, καθώς ο Ολυμπιακός χωρίς να ιδρώσει το κατέκτησε με 25-13. Η εικόνα ήταν ακριβώς η ίδια και στο τέταρτο σετ, όπου οι παίκτες του Αλμπέρτο Τζουλιάνι «καθάρισαν» τη δουλειά νικώντας και πάλι με 25-13, για το τελικό 3-1 στα σετ.

Τα σετ: 25-21, 21-25, 13-25, 13-25
πηγή Sportfm.gr