Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέα νίκη με τεσσάρα για τον Μοχό απέναντι στον Δία

Ο Μοχός ήταν σοβαρός απέναντι στον ελλιπή Δία και πέτυχε την 10η του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με σκορ 3-1, παραμένοντας στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ φτάνοντας τους 32 βαθμούς. 

Το συγκρότημα του Αντώνη Λεκάκη «ξεκλείδωσε» το ματς από αρκετά νωρίς καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Ποντίκαλης ήταν αυτός που έστειλε για πρώτη φορά σήμερα την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0. Ο Γκαρής στο 12′ άθελα του έφερε το ματς στα ίσα (με αυτογκόλ). 

Στην επανάληψη ο Μοχός μπήκε αποφασισμένος να καθαρίσει το ματς, με τον Μιχελακάκη να πετυχαίνει το 2-1 στο 58′ ενώ στο 72′ ο Κίσσας με πλασέ έκανε το 3-1. Στο 85′ αποβλήθηκε ο Ρουσοχατζάκης με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 90′ με τον Μηλάκη να χρίζεται και αυτός σκόρερ. 

Δυο φορές σημάδεψαν το δοκάρι οι παίκτες του Μοχού, με τους Μιχελακάκη και Σκουλούδη.

Οι συνθέσεις:

ΜΟΧΟΣ: Μουτζούρης, Παπουτσάκης, Διαμαντάκης Γ., Κεφάκης, Μηλάκης,Διαμαντάκης Σ., Γκαρής (55′ Αμοιρόπουλος), Σούρσος (55′ Κίσσας), Ποντίκαλης (74′ Ρουσοχατζάκης), Μιχελακάκης (74΄ Νεζίρι), Τσεκρέζι(82′ Σκουλούδης)

ΔΙΑΣ: Μπανασάκης, Κάββαλος, Κυλαράκης, Αλεξόπουλος, Βιτσαράς, Μπορμπουδάκης, Μπλεμένος, Αποστολάκης, Τζανιδάκης, Χριστανίδης, Καταρτζής