Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέα Φιλαδέλφεια: Τα φονικά όπλα των Κροατών χούλιγκαν – Μαχαίρια, πέτρες, στυλιάρια και φωτοβολίδες (Photos)

Σοκάρουν οι φωτογραφίες της Ελληνικής Αστυνομίας με τον φονικό εξοπλισμό που βρέθηκε έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά τη δολοφονική επίθεση Κροατών χούλιγκαν.

Η Τρίτη (08/08), ήταν ημέρα γιορτής για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ επέστρεφε στο Τσάμπιονς Λιγκ και η πόλη είχε στολιστεί στα «κιτρινόμαυρα» για να τιμήσει τους νταμπλούχους του Ματίας Αλμέιδα.

Το βράδυ της 7ης προς 8η Αυγούστου, ωστόσο, η νύχτα «βάφτηκε» με κόκκινο με το αίμα του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος έπεσε θύμα της δολοφονικής επίθεσης των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, που ταξίδεψαν τα μισά (!) Βαλκάνια με πούλμαν για να φθάσουν στην Αθήνα.

Οι κατηγορούμενοι κρατούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, μετά τις διώξεις που τούς ασκήθηκαν για βαριά αδικήματα και την προθεσμία που έλαβαν, προκειμένου να απολογηθούν αύριο (11/08).

Η Ελληνική Αστυνομία δημοσίευσε τα ευρήματα από το σημείο των αιματηρών συμπλοκών στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρόκειται για λοστούς, μαχαίρια, πέτρες, καπνογόνα, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα, τα οποία εγκατέλειψαν οι χούλιγκαν στο σημείο της αιματηρής συμπλοκής, μόλις είδαν να καταφθάνουν αστυνομικοί στο σημείο.

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr