Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Καθάρισαν» από το πρώτο μέρος οι Νέοι Αλμυρού τον Άγιο Δημήτριο

Τέταρτη σερί νίκη για τους Νέους Αλμυρού, που επικράτησαν και του Αγίου Δημητρίου με 3-1 στο γήπεδο του Γαζίου.

Χάρη σε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο που πραγματοποίησαν οι Νέοι Αλμυρού επιβλήθηκαν με 3-1 του Αγίου Δημητρίου για την 15η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, πανηγυρίζοντας την τέταρτη σερί τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Μόλις στο 9ο λεπτό οι Νέοι Αλμυρού πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Ρούκο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Σταματάκη για το 1-0.

Στο 21′ υπήρξε αναγκαστική αλλαγή για τον Άγιο Δημήτριο, με τον Αντώνη Παπουτσιδάκη να περνά εκτός λόγω τραυματισμού και τον Βαρούχο να παίρνει τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο νεοεισελθών φρόντισε από νωρίς να κάνει την παρουσία του αισθητή στην αντίπαλη άμυνα και από κοντά ισοφάρισε σε 1-1 στο 31′.

Η χαρά της ισοφάρισης για τους φιλοξενούμενους δεν κράτησε για πολύ καθώς έπειτα από τρομερή αντεπίθεση ο Ρούκος από σκόρερ έγινε δημιουργός δίνοντας την ασίστ στον Δάλλα για το 2-1 στο 34′.

Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους γηπεδούχους, όταν στο 43′ με κοντινή κεφαλιά του Κοκολογιαννάκη έγινε το 3-1 παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων, πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος παρά την επιθυμία του Αγίου Δημητρίου να μπει ξανά στη διεκδίκηση του παιχνιδιού, οι Νέοι Αλμυρού έκλεισαν τους χώρους και κατάφεραν να πάρουν το τέταρτο σερί τρίποντο τους στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις: 

Νέοι Αλμυρού: Βασιλάκης, Στρατάκης, Αρβανίτης, Τσικανδυλάκης (90′ Μάστος), Δάλλας, Παρασκάκης, Κοκολογιαννάκης, Ρούκος (58′ λ.τ  Καναβάκης), Καρτάκης (89′  Πιπεράκης), Τζαγκαράκης, Επιτροπάκης (89′ Φιτσοδασκαλάκης)

Άγ. Δημήτριος: Σταματάκης, Παπουτσιδάκης (21′ Βαρούχας), Σαλούστρος, Γιαννόπουλος (67′ Μιχαηλίδης), Χουδετσανάκης, Παπουτσιδάκης Ι. (67′ Φανιουδάκης), Γερομαρκάκης, Χριστοφή (46′ Μάτσας), Παπαδάκης, Μανιαδής, Κέσκος