Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απέδρασε από το Γάζι ο ΑΣΑΒ σε ένα παιχνίδι με πολλή ένταση! (1-2)

Η Αγία Βαρβάρα συνέχισε το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-2 των Νέων Αλμυρού στο Γάζι, σε ένα ματς με πολλή ένταση και από μία αποβολή για κάθε ομάδα.

Η Αγία Βαρβάρα αν και προηγήθηκε στο σκορ μέσα στο Γάζι στο δεύτερο μέρος της επανάληψης είδε τους Νέους Αλμυρού να ισοφαρίζουν, ωστόσο στην τελευταία φάση του αγώνα κατάφερε να κατακτήσει το ζητούμενο, δηλαδή τους τρεις βαθμούς της νίκης, με πέναλτι του Χατζηγεωργίου στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με δέκα ολοκλήρωσαν οι δύο ομάδες το ματς, καθώς στο 85′ αποβλήθηκαν λόγω έντασης ο Παγωμένος από πλευράς γηπεδούχων και Μαρής από πλευράς φιλοξενούμενων.

Λίγα πράγματα στο πρώτο μέρος για τις δύο ομάδες που δεν είχαν καθαρό μυαλό για να φτάσουν με αξιώσεις η μία στην περιοχή της άλλης.

Στην πρώτη της αξιόλογη ευκαιρία στην επανάληψη η Αγία Βαρβάρα άνοιξε το σκορ με τον Μαρή να νικά στον αέρα τον προσωπικό του αντίπαλο και με κεφαλιά να δίνει προβάδισμα στον ΑΣΑΒ στο 54′.

Η αντίδραση των “Οράνιε” δεν άργησε να έρθει και με τον Καναβάκη έφεραν το ματς στα ίσια για το 1-1.

Στα τελευταία λεπτά η πίεση για το γκολ της νίκης, έφερε και την ανάλογη ένταση. Εξαιτίας αυτής και της σύρραξης που προκλήθηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Γαρεφαλάκης απέβαλε τους Παγωμένο και Μαρή αφήνοντας τις με δέκα για το υπόλοιπο του αγώνα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Αγία Βαρβάρα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γιαλιτάκη, από τον Βασιλάκη που πέρασε προ ολίγων λεπτών στο παιχνίδι, με τον Χατζηγεωργίου που ανέβαλε την εκτέλεση να γράφει το 1-2 στο 97″ για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. 

Οι συνθέσεις: 

Νέοι Αλμυρού (Λ. Τιτομιχελάκης): Παγωμένος, Στρατάκης, Αρβανίτης, Παρασκάκης, Κοκολογιαννάκης, Καργάκης, Καναβάκης, Μαστός, Πιπεράκης, Ρούκος, Τζαγκαράκης (86′ Βασιλάκης

Αγία Βαρβάρα (Γ. Φιολιτάκης): Δαμιανάκης, Δουκιαντζάκης, Παπαδομιχελάκης (75′ Καμπάνης), Ανδρικάκης, Μαρής, Σαϊτάκης (80′ Καρακωνσταντάκης), Γιαλιτάκης, Κουκλίδης, Χατζηγεωργίου, Χασουράκης, Σόρρα