Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέοι Αλμυρού – ΠΟΗ 2-2: Ισοπαλία στο Γάζι με το μυαλό στον Αϊβάζη

Νέοι Αλμυρού και ΠΟΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 για την 5η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, σε ένα ματς ωστόσο που σημαδεύτηκε από ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός.

Στη σκιά του ενός πολύ δυσάρεστου γεγονότος, αυτό του λιποθυμικού επεισοδίου του τερματοφύλακα του ΠΟΗ, Αναστάσιου Αϊβάζη ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε Νέους Αλμυρού και ΠΟΗ, με την ομάδα του Γαζίου να προηγείται με 2-0 και τους φιλοξενούμενους να βγάζουν αντίδραση, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Πρώτο ημίχρονο, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ωστόσο μία ήταν ικανή να κάνει την διαφορά και μάλιστα στα τελευταία λεπτά.

Ο Φιτσοδασκαλάκης βρήκε τον χώρο που του είχαν δώσει οι αντίπαλοι αμυντικοί για να δώσει προβάδισμα στους Νέους Αλμυρού με σουτ μέσα από την περιοχή, σε ένα καίριο χρονιά σημείο.

Σημαντικό ως προς την συνέχεια της αναμέτρησης ήταν και το χρονικό σημείο στο οποίο οι παίκτες του Λεωνίδα Τιτομιχελάκης, κατάφεραν να διευρύνουν το προβάδισμα τους, με τον Τσαγκαράκη να σκοράρει λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της επανάληψης.

Στο 57′ ο ΠΟΗ βρήκε αντίδραση και μείωσε αρχικά  σε 2-1 με τον Σταθάκη, ο οποίος με ένα εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στο “Γ” του Παγωμένου, ενώ ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και έφερε το ματς ξανά σε ισορροπία με τον Στειακάκη, ο οποίος με περίσσιο θάρρος “κρέμασε” τον Παγωμένο για το 2-2 στο 66′.

To ματς σημαδεύτηκε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, ΑΪβάζης υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Ανησυχία στο Νέοι Αλμυρού – ΠΟΗ: Ποδοσφαιριστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος, Τζανάκης, Κοκολογιανάκης, Περγαντής, Ρεμυδιανάκης, Τσαβολάκης, Δάλλας, Αρβανίτης, Φιτσοδασκαλάκης, Τσαγκαράκης, Μποάνγκα

ΠΟΗ: Αϊβάζης, Χατζάκης, Αλεβιζάκης, Πρωτοπαπαδάκης, Παπάς, Στειακάκης, Φουντουλάκης, Γραμματικάκης, Σταθάκης, Κορνελάκης, Γιαννακουδάκης