Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέοι Αλμυρού: “Το επίπεδο της διαιτησίας στο Ηράκλειο είναι πολύ χαμηλό”

Έντονα παράπονα από την διαιτησία στο ματς με την Αγία Βαρβάρα έχουν στην ομάδα Νέων του Αλμυρού τα οποία και τα εξέφρασαν με επίσημο τρόπο μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν στην οποία αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι “το επίπεδο της διαιτησίας στο Ηράκλειο είναι πολύ χαμηλό”. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ομάδας Νέων του Αλμυρού αναφέρει: 

“Το Δ.Σ. των Νέων Αλμυρού εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία και αγανάκτησή του για τα συνεχιζόμενα διαιτητικά σφάλματα εις βάρος της ομάδας μας, με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν στο πρόσφατο παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα. Δυστυχώς δεν είναι μόνο τα λάθη, τα περισσότερα εξόφθαλμα, που επιβεβαιώνουν ότι το επίπεδο της διαιτησίας είναι πολύ χαμηλό αφού πολλοί διαιτητές δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά των κανονισμών, αλλά για εμάς ως σωματείο υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για την συμπεριφορά που επιδεικνύουν οι διαιτητές. Μηδέν σεβασμός, μηδέν ήθος, μηδέν προστασία στην ευγενής άμιλλα που πρέπει να μας διέπει όλους.

Αντίθετα στοιχεία όπως η προκλητικότητα και η ειρωνεία αγγίζουν το 100%! Περιττό να πούμε βέβαια ότι ως Νέοι Αλμυρού ζητούμε την εξαίρεση των κ. Γαρεφαλάκη και Γιγουρτσή από όλα τα παιχνίδια μας στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ και απ’ όλα τα παιχνίδια των αναπτυξιακών μας ομάδων! Ας προβληματιστούν οι υπεύθυνοι πως είναι δυνατόν μια ομάδα που πήρε πέρυσι το Κύπελλο Ήθους, όπως οι Νέοι Αλμυρού, να δημιουργείται αυτή η εις βάρος της κατάστασης και όλα αυτά λόγω της συμπεριφοράς και της προκλητικότητας των διαιτητών, που προσπαθούν με άλλους τρόπους να καλύψουν την δική τους ανεπάρκεια…’