Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέοι Ηροδότου: Προπονητής τεχνικής ο Κ. Δερμιτζάκης

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Δερμιτζάκη έκανε γνωστή σήμερα η ομάδα Νέων του Ηροδότου με τον νεαρό προπονητή να αναλαμβάνει την θέση του προπονητή τεχνικής στην ομάδα . 
 
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 
 
“Οι Νέοι Ηροδότου ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή τεχνικής Κώστα Δερμιτζάκη. Ο Κώστας που σήκωσε ήδη μανίκια και έπιασε δουλειά έχει ολοκληρώσει τα μαθήματα για την απόκτηση του διπλώματος UEFA Β’ ήταν τα τελευταία χρόνια στις ομάδες “Κ” του ΟΦΗ τόσο στην Κ17 με τον τεράστιο Σάββα Κωφιδη, όσο και στις Κ13 – Κ15. Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή για μας που ο ίδιος αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας του συλλόγου. Τον καλωσορίζουμε στον Ηρόδοτο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.” 
 
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
 
Ο Κώστας Δερμιτζάκης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ως ποδοσφαιριστής ήταν σπουδαίος δημιουργικός μέσος, έχοντας φορέσει τη φανέλα των ΟΦΗ, Νίκη Βόλου, Ρόδου, ΠΑΝΟΜ, Αστέρα Ρεθύμνου, Χερσονήσου, Πανναξιακού, Ένωση Μηδέας, Ένωση Ερμιονίδας, ΠΑΟ Κρουσώνα. Προπονητικά τελείωσε τα μαθήματα της σχολής UEFA Β’ και περιμένει τ’ αποτελέσματα. Ήταν δύο χρόνια εναλλάξ προπονητής και βοηθός της Κ13 – Κ15 του ΟΦΗ και άλλα δύο χρόνια προπονητής της Κ17 μαζί με τον μεγάλο Σάββα Κωφίδη. Αναλυτικά η προπονητική έως τώρα διαδρομή του Κώστα Δερμιτζάκη:
 
* Aκαδημία Αθλόπολις Προπονητής Babini – Κ8 – Κ10 – Κ15 – 5 χρόνια
* Προπονητής Τεχνικής Δικτύου ΠΑΕ ΑΕΚ Αθλόπολις Ηρακλείου, Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου 2 χρόνια
* Προπονητής Τεχνικής Δικτύου ΠΑΕ Ολυμπιακός Ρεθύμνου 1 χρόνο
* Ατομική Προπόνηση Τεχνικής Ποδοσφαίρου 7 χρόνια
* ΠΑΕ ΟΦΗ Προπονητής + Βοηθός Κ13 – Κ15 – Κ17 4 χρόνια.