Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέος προπονητής των Νέων Αλμυρού ο Τάσος Τριανταφύλλου

Ο Τάσος Τριανταφύλλου αναλαμβάνει την πρώτη ομάδα της προπονητικής του καριέρας, ως προπονητής, καθώς ανακοινώθηκε από τους Νέους Αλμυρού.

Ουσιαστικά την περσινή σεζόν ο παλαίμαχος ικανός επιθετικός έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα στο πλευρό του Βασίλη Κρασανάκη στον πάγκο του ΠΑΟΚρουσώνα στην Α1 ΕΠΣΗ, με τον οποίο τερμάτισαν στην 2η θέση πίσω τον ΠΟΑ και κατέκτησαν το πρώτο Κύπελλο ΕΠΣΗ της ιστορίας των Κρουσανιωτών. 

Πλέον αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή στους Νέους Αλμυρού στην Α2 ΕΠΣΗ, αποτελώντας σίγουρα για τον ίδιο μία πρόκληση!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μια νέα εποχή ξεκινά στα τμήματα υποδομής του Αλμυρού και στην ομάδα των Νέων Αλμυρού, που θα αγωνιστεί και φέτος στην Α2 Κατηγορία ΕΠΣΗ και θα αποτελέσει τον προθάλαμο για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι στο άμεσο μέλλον θα ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα του συλλόγου.

Νέος τεχνικός διευθυντής στην Ακαδημία Αλμυρού είναι ο Μάριος Ζερβίδης, ένας προπονητής εγνωσμένης αξίας, που παραμένει για ακόμη μία χρονιά στην οικογένεια του Αλμυρού, αναλαμβάνοντας ένα νέο κομβικό ρόλο για την ανάπτυξη του συλλόγου. Ο κ. Ζερβίδης έχει ασχοληθεί επισταμένως τα προηγούμενα χρόνια με τις αναπτυξιακές ηλικίες και είναι δεδομένο ότι η παρουσία του φέρνει νέο άνεμο στην Ακαδημία Αλμυρού, που θα αποτελέσει μια ποδοσφαιρική κυψέλη ανάδειξης νέων ταλέντων.

Παράλληλα, ανακοινώνεται η έναρξη της συνεργασίας με τον Τάσο Τριανταφύλλου, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής στην ομάδα των Νέων Αλμυρού και θα την καθοδηγήσει στην Α2 Κατηγορία ΕΠΣΗ. Ο Τάσος Τριανταφύλλου μετά από μια τεράστια καριέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες και μετά την περσινή του παρουσία ως συνεργάτης στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟ Κρουσώνα, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των Νέων Αλμυρού, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην παρουσία του στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Στη φωτογραφία ο Μάριος Ζερβίδης και ο Τάσος Τριανταφύλλου με τα μέλη του Δ.Σ. των Νέων Αλμυρού, Ντίνο Κουτρούλη και Γιάννη Κόλλια.