Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέος φυσικοθεραπευτής του Πόρου ο Γιώργος Καμαρίτης

Η ομάδα του Πόρου ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης την έναρξη της συνεργασίας με τον γνωστό φυσικοθεραπευτή Γιώργο Καμαρίτη, ο οποίος είχε εργαστεί 3.5 χρόνια στον Εργοτέλη σε Α’ και Β’ Εθνική. 

Παράλληλα η Ηρακλειώτικη ομάδα θέλησε να ευχαριστήσει τον Κώστα Τζομπανάκη για τις πολύτιμες ηπηρεσίες του ως προπονητής αποκατάστασης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Πόρου:

ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΑΡΙΤΗ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ
ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη συνεργασίας με τον γνωστό φυσικοθεραπευτή με προϋπηρεσία για 3,5 χρόνια στο ιατρικό τιμ του Εργοτελη σε Α’ και Β’ Εθνική και σημαντική συνεισφορά στις καλές εποχές των “κιτρινόμαυρων” (φώτο). Ο ίδιος σήκωσε μανίκια, δίνοντας το “παρών” στην προπόνηση των “μπλε” την Τρίτη το απόγευμα (31/01) στο βοηθητικό του Παγκρήτιου Σταδίου. Γιώργο Καμαρίτη καλωσόρισες στην οικογένεια του Πόρου! Με τις γνώσεις, την εμπειρία και την δουλειά σου θα βοηθήσεις τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ν’ ανταπεξέλθουν στη συνέχεια του φετινού δύσκολου μαραθωνίου. Υγεία και καλή επιτυχία στα καθήκοντά σου Γιώργο.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Γιώργος Καμαρίτης γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 1976 στην πόλη Όμαχα της Πολιτείας Νεμπράσκα των ΗΠΑ. Τελείωσε φυσικοθεραπευτής στο ιατρικό κολλέγιο Φιλιππούπολης της Βουλγαρίας και συνέχισε τις σπουδές του στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης όπου και αποφοίτησε. Από το 2004 μέχρι και τα μισά του 2008, για 3,5 χρόνια ήταν μέλος του ιατρικού τιμ του Εργοτέλη σε Α’ και Β’ Εθνική. Με επικεφαλή του ιατρικού τιμ τον ορθοπεδικό Σήφη Χριστοφοράκη και φυσικοθεραπευτή τον Απόστολο Φυργάδη με τον οποίο αποτέλεσε δυνατό δίδυμο και δίπλα του απέκτησε σημαντικές εμπειρίες. Από το 2012 έως το 2020 υπηρέτησε αρκετές Ακαδημίες του Ηρακλείου, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Μετά από πάρα πολλά χρόνια επιστρέφει και πάλι σε ομάδα Εθνικής κατηγορίας, στον Πόρο, έχοντας μεγάλη όρεξη και διάθεση να προσφέρει από το νευραλγικό πόστο του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΚΩΣΤΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ

Ο Α.Ο. Πόρου ευχαριστεί τον Ηρακλειώτη προπονητή αποκατάστασης Κώστα Τζομπανάκη για τις πολύτιμες υπηρεσίες του και την προσφορά του για έξι μήνες από το ξεκίνημα του περασμένου Αυγούστου μέχρι και τα τέλη Ιανουαρίου στην ομάδα. Καλή συνέχεια Κώστα.