Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέο μέλος προστέθηκε στο τεχνικό τιμ του Γ. Κοντάκη

Η ομάδα των Δειλινών αν και ερασιτεχνικό σωματείο προσπαθεί να λειτουργήσει όσο είναι δυνατόν σε επαγγελματικά πρότυπα και πάνω σε αυτό το πλαίσιο προστέθηκε στο τεχνικό τιμ του Γ. Κοντάκη η Ναταλία Κοτσελίδου ως υπεύθυνη αποκατάστασης – ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ομάδας των Δειλινών αναφέρει: 

” Η ομάδα των Δειλινων ανακοινώνει την πρόσληψη της Κοτσελιδου Ναταλίας ως υπεύθυνη αποκατάστασης – ενεργοποίησης της ομάδας. Η Ναταλία Κοτσελίδου είναι γεννημένη στην Δράμα το 1992, εδώ και 2 χρόνια εγκαταστάθηκε από την Θεσσαλονίκη στην πόλη μας. Είναι απόφοιτος πτυχιούχος του τμήματος Σ.Ε.Φ.Α.Α με ειδικότητα ” Ειδική Αγωγή -Θεραπευτική γυμναστική” και απόφοιτος Δ.Ι.Ε.Κ ως Βοηθός Φυσικοθεραπευτή.

Τα σεμινάρια πάνω στην αποκατάσταση και στην ” Μηχανική και αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων στο ποδόσφαιρο” είναι ένας λόγος που έχει επιλεχθεί για να αναλάβει την ομάδα μας. Επαγγελματικά έχει ασχοληθεί με διάφορες ομάδες, εντός και εκτός πόλης με εξειδίκευση την πρόληψη των αθλητών. Μετά από πολυετή ενασχόληση της ως υπάλληλος του Α.Π.Θ στο Πανεπιστήμιο Γυμναστήριο, ασχολείται πλέον επαγγελματικά με τον χώρου του αθλητισμού και της αποκατάστασης.”