Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέο φρικιαστικό εύρημα στα Χανιά – Βρέθηκαν και τα σπλάχνα του διαμελισμένου άνδρα

Το γρίφο του θανάτου του άντρα του οποίου το σώμα διαμελίστηκε και πετάχτηκε στα σκουπίδια προσπαθούν να επιλύσουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Το φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης όταν εργαζόμενος στην διαλογή απορριμμάτων του εργοστασίου της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι Χανίων αντίκρισε ένα ανθρώπινο κεφάλι σε μαύρη σακούλα απορριμμάτων.

Αργότερα εντοπίστηκαν και τα πόδια του θύματος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στην ίδια σακούλα υπήρχαν και τα σπλάχνα του δολοφονημένου και διαμελισμένου άντρα.

Ο ιατροδικαστής Γιώργος Μυλωνάκης μετέβη στο εργοστάσιο ανακύκλωσης και διαπίστωσε πως τα μέλη που βρέθηκαν ανήκουν σε άντρα ασιατικής καταγωγής, μεταξύ 30-40 ετών ο οποίος δολοφονήθηκε προ 10ημέρου.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να βρεθούν και τα χέρια που – εφ’ οσον δεν έχουν αλλοιωθεί – είναι πιθανόν να οδηγήσουν και στην ταυτότητά του μέσω αναγνώρισης των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο μεταξύ οι έρευνες των αστυνομικών έχουν στραφεί στην πορεία που ακολούθησε ένα συγκεκριμένο όχημα το οποίο μετέφερε απορρίμματα από το Ρέθυμνο στην μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στα Χανιά.

Και αυτό γιατί οι υπεύθυνοι της μονάδας ανέφεραν στους αστυνομικούς πως το πρώτο μακάβριο εύρημα αφορούσε σε διαλογή η οποία γινόταν στα απορρίμματα που είχαν εκφορτωθεί από το Ρέθυμνο.

Συλλέγοντας στοιχεία από το περιεχόμενο των απορριμμάτων οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνθέσουν την διαδρομή που ακολούθησε το όχημα προκειμένου να μπορέσουν να χαρτογραφήσουν την ευρύτερη περιοχή και τα σημεία όπου υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων, ώστε να επικεντρώσουν την έρευνά τους σε αυτούς. Προς το παρόν θεωρείται ως πλέον πιθανό το έγκλημα να συνέβη σε περιοχή του Ρεθύμνου και μετά τον τεμαχισμό του πτώματος τα μέλη του να μοιράστηκαν σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και να πετάχτηκαν σε διάφορους κάδους απορριμμάτων.

Παράλληλα, διεξάγεται έρευνα σε απομακρυσμένες κτηνοτροφικές μονάδες και αγροτοκαλλιέργειες της περιοχής, για να εξακριβωθεί αν έχει εξαφανιστεί κάποιος αλλοδαπός εργάτης τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Πηγή: newshub.gr