Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκησαν και στο Βενεράτο την Παλιανή τα Κανάρια (1-3)

Τα Κανάρια πήραν ένα ακόμη διπλό μέσα στη σεζόν, νικώντας την Παλιανή στην έδρα της για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά την πρώτη νίκη την προηγούμενη εβδομάδα στο Μαρτινέγκο, τα Κανάρια επικράτησαν της Παλιανής και στο Βενεράτο με 1-3 για την 16η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Έχοντας ουσία στο παιχνίδι τους, τα Κανάρια έφυγαν με το διπλό από την έδρα της Παλιανής και συνέχισαν την ανοδική τους πορεία στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου Ομίλου.

Η Παλιανή έχασε πολλές ευκαιρίες να πετύχει το γκολ με το οποίο θα έπαιρνε προβάδισμα στην αναμέτρηση, αντ’ αυτού όμως το δέχθηκε με τον Παρασύρη να αξιοποιεί την ασίστ του Κοζορώνη για το 0-1 στο 43′.

Νωρίτερα οι γηπεδούχοι απώλεσαν ευκαιρίες με τους Καλομοίρη, Βιτσαρά, Μπινιχάκη και Οικονομάκη οι οποίοι ωστόσο δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Παπαδάκη στις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Καλομοίρη.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους η Παλιανή κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι μέσα στην περιοχή και ο Καλομοίρης που ανέλαβε την εκτέλεση έγραψε το 1-1, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Παναγιώτη Κορδονούρη κατάφερε να αντιδράσει και με τον Φθενάκη έπειτα από πάσα του Καρπαθάκη έγραψε το 1-2 στο 70′.

Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων, η Παλιανή απέτυχε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, με τους Ποτηράκη, Καλομοίρη και Κορνηλάκη, να μην μετατρέπουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν ξανά την ισοφάριση στη συνέχεια, αλλά απέτυχαν στην μεγάλη ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε, καθώς ο Καλομοίρης αυτή τη φορά αστόχησε από το σημείο του πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Τα Κανάρια εκμεταλλευόμενα τους χώρους που τους είχε αφήσει η Παλιανή που ρίσκαρε στα τελευταία λεπτά για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, πέτυχαν ένα ακόμη γκολ στις καθυστερήσεις με σκόρερ και πάλι τον Φθενάκη για να διαμορφώσουν το τελικό 1-3 στο Βενεράτο.

Παλιανή (Φραγκίσκος Ποτηράκης): Μαστραντωνάκης, Καστιγάκης, Φουντουλάκης Σ. (85′ Γκάγκας), Κορνηλάκης, Σπινθουράκης, Μπινιχάκης (60′ Ποτηράκης), Οικονομάκης, Καμπουράκης (55′ Στρατιδάκης), Καλομοίρης, Βιτσαράς

Κανάρια (Παναγιώτης Κορδονούρης): Παπαδάκης, Βασιλειάδης, Τελχάι, Παρασύρης (46′ Βιδάκης), Φαϊτάκης, Παναγιωτάκης, Κοζορώνης (46′ Φθενάκης), Ψυχαράκης, Καρπαθάκης, Χότζα, Κτιστάκης (67′ Τοψής)