Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκη με ανατροπή για Λίντο!

Την νίκη με σκορ 1-3 πανηγύρισε το Λίντο στην έδρα του Κόροιβου με ανατροπή

Οι φιλοξενούμενοι παρ’ ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αντέδρασαν, γύρισαν το ματς και έφτασαν στο 1-3 με σκόρερ τους Φρέσκο, Παπάζογλου και Μουζουράκη, ενώ για τον Κόροιβο είχε ανοίξει το σκορ ο Σχοιναράκης.

Ο Κόροιβος ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με σουτ του Σχοιναράκη στο 17′, που πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στην κενή εστία του Λίντο.

Λίγο μετά την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού το Λίντο έφτασε στην ισοφάριση με τον Φρέσκο από κοντά με πλασέ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τζιράκη.

Στο 73′ μετά από φοβερή ενέργεια του Βαρδάκη και σουτ στο δοκάρι, ήρθε στην επαναφορά ο Παπάζογλου και έκανε το 1-2 για το Λίντο.

Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με σκόρερ τον Μουζουράκη μετά από κόρνερ του Παπάζογλου.

Πέραν των γκολ καλές στιγμές χάθηκαν για τον Κόροιβο με τους Στειακάκη και Μπέρκη, ενώ και το Λίντο είχε καλές ευκαιρίες με Μαυρή, Βαρδάκη και Παπάζογλου.

Συνθέσεις:

Κόροιβος: Ζερβός, Σχοιναράκης, Μανιουδάκης, Ανδριανάκης, Μπέρκης, Καβάζης, Σαφάρ, Αντωνακάκης, Σχοιναράκης Ν., Κάββαλος, Στειακάκης

Λίντο: Ντάγκινης, Φρέσκος, Δεσποτόπουλος, Γιακουμάκης, Αδαμάκης, Παχυγιαννάκης, Τζιράκης, Ντάγκινης Α., Βαρδάκης ,Μαυρής, Παπάζογλου