Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκη με ανατροπή για τα Κανάρια σε φινάλε… θρίλερ

Τα Κανάρια πετυχαίνοντας την ανατροπή, επικράτησαν του Αετού Ανωγείων με 2-1 στην 18η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Καλύτερη η ομάδα του Παναγιώτη Κορδονούρη στην επανάληψη, έκανε την ανατροπή με γκολ του Τοψή στο 84′, παρόλα αυτά θα μπορούσε να είχε δεχθεί την ισοφάριση στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, με τον Αετό να πιέζει και τον Κερκέζο να βλέπει την προσπάθεια του σε κενή εστία, να αποκρούεται από αμυντικούς των Καναρίων πάνω στην γραμμή.

Φανταστικό ξεκίνημα για τον Αετό Ανωγείων, όπου με τον Χανιωτάκη άνοιξε το σκορ. Στην πρώτη επίσκεψη στην περιοχή των Καναρίων, ο Αγγελής εκτέλεσε κόρνερ και ο Χανιωτάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Χλιαρές διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων για επιθετικό φάουλ.

Ένα λεπτό αργότερα μεγάλη ευκαιρία για τα Κανάρια, με τον Χότζα να αστοχεί από θέση τετ-α-τετ.

Στο 11′ τα Κανάρια σπατάλησαν νέα τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, με τον Καρπαθάκη να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί το λάθος των αμυντικών του Αετού, καθώς νικήθηκε από τον Σκουραδάκη, που σε πρώτο χρόνο με την απόκρουση του έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και έπειτα την μπλόκαρε.

Στην συνέχεια ο Αετός έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του και απείλησε με σουτ του Κολιοραδάκη που κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ, ενώ ξανά από στημένη μπάλα έφτασε κοντά στην επίτευξη του 0-2, με τον Κονιό να φέρνει με φάουλ τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, με τον σκόρερ Χανιωτάκη να παίρνει την κεφαλιά, η οποία με την πορεία της δεν του έκανε το χατίρι, καθώς χτύπησε στο οριζόντιο και πέρασε έξω στο 33′.

Ο Αετός Ανωγείων δεν έκανε το 2-0 και στην επόμενη φάση των Καναρίων, το πλήρωσε με τον Καρπαθάκη με σουτ μέσα από την περιοχή να γράφει το 1-1 στο 38′.

Στην επανάληψη, πρώτα απείλησαν τα Κανάρια, όταν μετά από σέντρα του Φθενάκη ο Κοζορώνης, πλάσαρε μέσα από την περιοχή, άστοχα όμως στο 54′.

Στο 59′ νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους με το ωραίο πλασέ του Χότζα να περνά εκτός.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του δευτέρου μέρους συνέβη στο 71′ και ήταν και πάλι για τα Κανάρια με τον Χότζα να μην καταφέρνει να δώσει πορεία προς το τέρμα, στην κεφαλιά που κατέληξε άουτ.

Στο 84′ τα Κανάρια δικαιώθηκαν βάσει της εικόνας τους, στο δεύτερο ημίχρονο και με τον νεοεισελθόντα Τοψή πέτυχαν την ανατροπή του σκορ για το 2-1.

Στο 89′ ο Ντολάνι είδε το ψιλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε να περνά άουτ, με τον Λ. Κεφαλογιάννη να σουτάρει άουτ στο 90+3.

Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κερκέζος λίγο έλειψε να πετύχει την ισοφάριση για το 2-2, όμως οι αμυντικοί των Καναρίων απέκρουσαν πάνω στη γραμμή και κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς της νίκης, μετά το τελικό 2-1.

Κανάρια (Παναγιώτης Κορδονούρης): Παπαδάκης, Βασιλειάδης, Τελχάι (84′ Τοψής), Παρασύρης, Φαϊτάκης, Παναγιωτάκης, Φθενάκης, Ψυχαράκης, Καρπαθάκης, Χοτζα (72′ Ντολάνι), Κοζορώνης (84′ Βιδάκης)

Αετός Ανωγείων (Παναγιώτης Λαδουκάκης): Σκουραδάκης, Κονιός, Δεληγιαννίδης, Χανιωτάκης, Αγγέλης, Καστρινός (79′ Ξυλούρης), Κεφαλογιάννης Α., Κεφαλογιάννης Ε., Σπαχής (46′ Χαλκιαδάκης, 57′ λ.τ Κανταρτζής), Κερκέζος, Κολιοραδάκης