Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκη με ανατροπή για τον Δωριέα, 2-1 τον Γιούχτα 2010

Ο Δωριέας επικράτησε του Γιούχτα 2010 στο Καστέλι με 2-1 για την 3η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Λυκούργου Παπαδάκη, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να το ανατρέψει με γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα και να πανηγυρίσει μία σημαντική νίκη με 2-1.

Ο Γριβάκης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με πλασέ για να δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους για το 0-1

Στο 24′ ο Πεχυνάκης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή, ο Ζωγραφάκης ανέλαβε να εκτελέσει γράφοντας το 1-1. Στην συνέχεια ο Δωριέας θέλησε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να πάρει το προβάδισμα στο σκορ πριν το ημίχρονο, ωστόσο οι τελικές προσπάθειες από Πεχυνάκη και Ζωγραφάκη δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Καστελίου, , έχασε σημαντικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα με τους Παπαδαντωνάκη και Ζωγραφάκη, ωστόσο η μεγαλύτερη εξ αυτών έγινε στο 80′. με τον Πεχυνάκη να βρίσκει με κεφαλιά το δοκάρι.

Από την πλευρά της η ομάδα των Αρχανών, έχασε και εκείνη μερικές σημαντικές ευκαιρίες για να ανακτήσει το προβάδισμα, ωστόσο έδειξε για άλλο ένα παιχνίδι πως δεν βρίσκει εύκολα το γκολ.

Στο 87′ ο Δωριέας βρήκε αυτό που έψαχνε και μετά από ωραία συνεργασία των Χριστοδουλάκη και Παπαδαντωνάκη, η μπάλα έφτασε στον Πεχυνάκη που δεν αστόχησε για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του με την συμπλήρωση 87 λεπτών παιχνιδιού, για το τελικό 2-1.

Δωριέας (Λυκούργος Παπαδάκης): Ζερβός, Νικολιδάκης, Χριστοδουλάκης, Ανδριανάκης, Βογιατζάκης, Τζιμπιμπάκης (70′ Παπαδαντωνάκης), Εργαζάκης, Νηστικάκης, Γουνδουλάκης (70′ Δατσέρης), Πεχυνάκης, Ζωγραφάκης

Γιούχτας 2010 (Νίκος Μυλωνίδης): Καλυκάκης, Μπετεινάκης, Ξενάκης, Λυμπερίδης (60′ Χατζηιωάννου), Μυζίρι, Χαλεπάκης, Ντολλακάι, Ντουράκης Λ. (60′ Γιαλύτης), Ψωμάς, Αντωνάκης, Γριβάκης