Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκη στο Γάζι και «προσπέραση» στην κορυφή για την Αγία Βαρβάρα, 1-2 τους Νέους Αλμυρού

Πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής 9/4 στο Γάζι η Αγία Βαρβάρα, επικρατώντας με 1-2 των Νέων Αλμυρού, μία νίκη που την φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας, έπειτα από το «δώρο» που ήρθε από τον Άγιο Δημήτριο, ο οποίος κέρδισε επίσης με 2-1 την Τύλισο!

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν για τους Νέους Αλμυρού με τον Τσαγκαράκη από κοντά να σουτάρει αλλά ο Δαμιανάκης απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 17′ από κόρνερ του Χασουράκη ο Γιαλιτάκης με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι. 

Στο 21′ το συγκρότημα του Γιώργου Φιολιτάκη κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το σουτ του Μαρή να καταλήγει στα αντίπαλα δίχτυα για το 0-1. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 32′ όταν από σέντρα του Ρούκου ο Καναβάκης ήταν αυτός που βρήκε στόχο και έκανε το 1-1. Η χαρά των Νέων Αλμυρού δεν κράτησε για πάνω από 1 λεπτό, καθώς στο 33′ ο Γιαλιτάκης με ωραία ενέργεια και κοντινό πλασέ έδωσε ξανά προβάδισμα στους «πράσινους».

Στο πρώτο μέρος είχαμε ακόμα μία καλή στιγμή με το σουτ του Ρούκου που πέρασε άουτ, ενώ στο 44′ ο Γιαλιτάκης είχε και δεύτερο δοκάρι στο ματς για την Αγία Βαρβάρα. Στο 63′ ο Τζαγκαράκης προσπάθησε να απειλήσει με το σουτ του να καταλήγει άουτ, ενώ στο 75′ ο Γιαλιτάκης βρέθηκε τετ α τετ όμως ο Βασιλάκης κατάφερε να αποκρούσει και να διατηρήσει το σκορ στο 1-2. Στο 76′ ο τερματοφύλακας των Νέων Αλμυρού έκανε ακόμα μία επέμβαση σε σουτ του Χατζηκωνσταντίνου. Το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν αρκετές καθυστερήσεις στο ματς, με την Αγία Βαρβάρα να πανηγυρίζει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. 

Οι συνθέσεις:

ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ(Λεωνίδας Τιτομιχελάκης): Βασιλάκης, Στρατάκης, Περγαντής (46′ Θεοδοσίου), Τσικανδυλάκης, Κανάκης, Αρβανίτης, Πιπεράκης (46′ Δάλλας), Τζαγκαράκης (86′ Τσαβολάκης), Καναβάκης, Καρτάκης (86′ Ρεμιδιανάκης), Ρούκος (70′ Μουντράκης)

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ (Γιώργος Φιολιτάκης): Δαμιανάκης, Δουκιαντζάκης, Καμπάνης (62′ Σκουλάς), Σιαλλαούρας, Μαρής (81′ Κουκλίδης), Ανδρικάκης, Καλαϊτζάκης, Γιαλιτάκης, Παπαδομιχελάκης (62′ Χατζηγεωργίου), Χασουράκης, Σόρρα