Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκη τριάδας για τις Ασίτες με Περογαμβράκη!

Νίκησαν και πέρασαν την Αγία Βαρβάρα στην βαθμολογία οι Ασίτες

Την επιστροφή στις νίκες που ήθελαν τόσο πολύ πανηγύρισαν στις Ασίτες στο ματς με αντίπαλο τον Κεραυνό επικρατώντας με σκορ 1-0.

Το γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Περογαμβράκης με πολύ όμορφο τέρμα, ενώ οι ανώτεροι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι οι Ασίτες τελειώσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Παρασύρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 80′.

Από την πλευρά του ο Κεραυνός προσπάθησε και πίεσε στο φινάλε που έμεινε με παίκτη παραπάνω αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ και να πάρει κάτι από το ματς.

Στο 20′ οι Ασίτες άνοιξαν το σκορ με τον Περογαμβράκη με εντυπωσιακό ψαλιδάκι!

Πριν το ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Τριανταφύλλου καθώς και ένα χαμένο τετ-α-τετ του Ρουμπάκη Ε. με αποτέλεσμα το 1-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Τριανταφύλλου σημάδεψε για ακόμη μία φορά το δοκάρι, ενώ ο Σφακιανάκης αστόχησε και εκείνος από θέση τετ-α-τετ.

Όσο οι Ασίτες δεν σκόραραν και άλλο τέρμα βέβαια αγχωνόντουσαν ακόμη περισσότερο καθώς δεν “καθάριζαν” το ματς και το άγχος έγινε μεγαλύτερο μετά την αποβολή του Παρασύρη στο 80′, όμως παρά την πίεση των φιλοξενούμενων στα τελευταία λεπτά το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τις Ασίτες να παίρνουν το τρίποντο που τους έφερε τρίτους.

Συνθέσεις:

Ασίτες: Πενταράκης, Τριανταφύλλου, Αναστασάκης (85′ Χαραλαμπάκης), Ρουμπάκης Κ., Κοπιδάκης, Ρουμπάκης Ε. (80′ Κοπιδάκης Γ.), Σαβουιδάκης, Μανωλιτσάκης, Περογαμβράκης (35′ λ.τρ. Σφακιανάκης), Παρασύρης, Λιανδράκης

Κεραυνός: Χαχλιουτάκης, Κοκαράκης, Ζωάκης, Κουμάκης, Μενεγάτος, Μαυρογιανάκης, Καλογιαννάκης, Προβατάς, Χουστουλάκης, Χατζηιωάννου, Ορφανός