Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκη με πεντάρα για τους Νέους Αλμυρού

Οι Νέοι Αλμυροί πέτυχαν ευρεία νίκη με 5-1 απέναντι στην Ομόνοια Καλλιθέας, για την 23η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη με παίκτη περισσότερο για παραπάνω από ένα ημίχρονο λόγω αποβολής του Πουλακάκη, επικράτησε της Ομόνοιας Καλλιθέας για την 23η αγωνιστική του πρωταιλήαμτος.

Το σκορ για τους Οράνιε άνοιξε ο Σταύρος Καναβάκης για το 1-0, ενώ στιγμές αργότερα ο Καρτάκης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Νέους Αλμυρού για το 2-0 στο 13′.

Στο 25′ έβαλε ξανά στο παιχνίδι την Ομόνοια, μειώνοντας σε 2-1, όμως ο Καρτάκης με γκολ στο 37′ έγραψε το 3-1, δίνοντας ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα τoυ.

Στο 40′ ο Πουλακάκης άφησε με απευθείας κόκκινη κάρτα, με 10 παίκτες την Ομόνοια για το υπόλοιπο του αγώνα.

Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον η ομάδα του Γαζίου, με τον Καναβάκη να γράφει το 4-1 στο 65′, ενώ ο Μποάνγκα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Νέων Αλμυρού για το τελικό 5-1.

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος, Ρεμιδιανάκης, Αρβανίτης,Παρασχάκης, Καναβάκης, Τσαβολάκης, Θεοδοσίο,Τσαγκαράκης,Στρατάκης, Κοκολογιαννάκης, Καρτάκης

Ομόνοια  Καλλιθέας: Καλογεράκης, Γούρλας, Πολίτης, Μπουγάς Φραγκιαδάκης,Σαριδάκης, Μπαντούνας, Καραδάκης, Βιολάκης, Λουλάκης, Πουλακάκης