Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νεϊμάρ: Θα υποβληθεί σε τεστ πατρότητας για 10χρονο κορίτσι από την Ουγγαρία

Σε τεστ πατρότητας για 10χρονο κορίτσι από την Ουγγαρία θα υποβληθεί ο Νεϊμάρ, με την πλευρά του Βραζιλιάνου να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της O GLOBO και να σημειώνει ότι ερευνά την υπόθεση.

Σε νέες περιπέτειες μπήκε ο Νεϊμάρ τις τελευταίες ώρες, καθώς 11 χρόνια μετά από ένα παιχνίδι με την εθνική Βραζιλίας στη Βολιβία, θα υποβληθεί σε τεστ πατρότητας για 10χρονο κορίτσι από την Ουγγαρία.

Η ιστορία έχει αφετηρία πίσω στον Απρίλιο του 2013, όταν ο Νεϊμάρ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για τη φιλική εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βολιβία. Μετά από το ματς, παρουσιάζεται να συναντήθηκε με την Γκαμπριέλα Γκασπάρ (μοντέλο από την Ουγγαρία) και να έφτασαν σε ερωτική περίπτυξη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της O GLOBO – τις οποίες επιβεβαίωσε η πλευρά του ποδοσφαιριστή – η μητέρα του παιδιού υποστήριξε ότι η εγκυμοσύνη της σε εκείνη τη χρονική περίοδο ήταν αποτέλεσμα της συνεύρεσης με τον Νεϊμάρ, ο οποίος θα υποβληθεί σε τεστ πατρότητας στο προσεχές διάστημα.

Το Μέσο από τη Βραζιλία ήρθε σε επαφή με τους υπεύθυνους επικοινωνίας του άλλοτε σούπερ σταρ των Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίοι επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ και σημείωσαν ότι η υπόθεση ερευνάται διεξοδικά και από νομικής πλευράς.

#sport 24