Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νικήτρια στο Μαρτινέγκο η Χερσόνησος, 0-1 τον Εργοτέλη

Επιστροφή στις νίκες για την Χερσόνησο «Palmera Beach»που έφυγε με το «τρίποντο» από το Μαρτινέγκο επικρατώντας με 0-1 του Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Η Χερσόνησος παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο κυρίως στο πρώτο μέρος, έχοντας χαμένη ευκαιρία στο 15′ με τον Κομσίου ενώ στο 35′ ο Ψωρογιάννης έκανε το σουτ, με τον Μιράσι να αποκρούει σε πρώτο χρόνο και τον Χατζιάι στην επαναφορά να την στέλνει στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1 το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος. 

Το συγκρότημα του Άγγελου Βαρδάκη είχε στην συνέχεια ακόμα μία ευκαιρία με τον Θεοδωράκη, ενώ απείλησε στο δεύτερο μέρος με τους Ντρεϊάι και Ξυλούρη.

Ο Εργοτέλης είχε κλασικές φάσεις με τους Ντίσα (τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο), Κουτάντο αλλά δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει για να πετύχει κάποιο τέρμα.

Οι συνθέσεις: 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιώργος Βλατάς): Μιράσι, Περσκέφα, Τβαούρι (73′ Κατσούρρι), Τσέρος, Κόκκινος (57′ Βασιλάκης), Κουτάντος, Σκούφος, Σφακιανάκης, Χότζα, Ντίσα, Σαμπροβαλάκης (73′ Μαυροειδής – 87′ λ.τρ. Μερκουλίδης).

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ (Άγγελος Βαρδάκης): Λεοντιάδης, Ψωρογιάννης, Μαστοράκης, Μότσο, Φερεντίνος, Μαυρής, Κομσίου, Χιλά (80′ Χαρατσής), Χατζιάι (70′ Καπετανάκης), Ντρεϊάι, Θεοδωράκης (70′ Ξυλούρης).