Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νικητές οι Νέοι Αλμυρού στο ντέρμπι του Μαλεβιζίου με τον Άγιο Δημήτριο (2-0)

Οι Νέοι Αλμυρού ήταν οι νικητές στο ντέρμπι του Μαλεβιζίου για την 24η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ κερδίζοντας με 2-0 τον Άγιο Δημήτριο.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν σχετικά νωρίς το σκορ καθώς στο 20΄έκαναν το 1-0 με εκπληκτικό σουτ του Μουντράκη από το ύψος της περιοχής.

Δύο λεπτά αργότερα ήρθε και το 2-0 για τους Νέους Αλμυρού με ατομική προσπάθεια και πλασέ του Καρτάκη. Το 2-0 ήταν το σκορ για το πρώτο ημίχρονο με τον Άγιο Δημήτριο να φτάνει κοντά στη μείωση του σκορ στο 49΄με την εκτέλεση φάουλ του Μανιαδή, με τους φιλοξενούμενους να έχουν και άλλο δοκάρι στη συνέχεια στο 56΄και πάλι με εκτέλεση φάουλ του Μανιαδή.

Δοκάρι όμως είχε στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 80΄και η ομάδα Νέων του Αλμυρού σε σουτ του Τζαγκαράκη, με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολών του Παπουτσιδάκη στο 82΄με απευθείας κόκκινη κάρτα, και στο 84΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μιχαηλίδη.

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος,Ρεμιδιανάκης,Παρασκάκης,Καναβάκης,Μουντράκης(55′ Τσαβολάκης),Πιπεράκης(55’Ρούκος), Στρατάκης(84′ Περγαντής),Θεοδοσίου,Τζαγκαράκης(84′ Στογιάννος),Κοκολογιαννάκης,Καρτάκης(72′ Επιτροπάκης)

ΆγιοςΔημήτριος:Γαλανάκης,Κέσκος,Γαλανάκης,Γωνιανάκης,Μ,Μιχαιλίδης(27’Πεδιώτης),Παπουτσιδάκης,Βαρούχας,Μάτσας,Παπαδάκης,Μανιαδάκης,Φανιουδάκης