Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νικητής στο τέλος… ο Ζαρός, 2-0 τον Γιούχτα 2010

Επιστροφή στις νίκες για τον Ζαρό, ο οποίος επικράτησε στην έδρα του με σκορ 2-0 του Γιούχτα 2010, με δυο γκολ στο δεύτερο μέρος!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον τρίτο γύρο του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ ο Ζαρός, παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο που τον διατηρεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο 70′ ο Καρούζος με σουτ από την γωνία της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ για τον Ζαρό. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 90′ όταν από λάθος εκτίμηση του αντίπαλου γκολκίπερ, ο Ξεκαρδάκης εκμεταλλεύτηκε την φάση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 40′ ο Λεμονάκης είχε διπλό δοκάρι για τους Μεσσαρίτες, ενώ είχαν χαμένες ευκαιρίες οι Ξεκαρδάκης και Σαριδάκης.

Ο Γιούχτας είχε χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Γκιούζι και Μακράκη και δοκάρι στο 82′ με τον Χρονάκη.

Οι συνθέσεις:

ΖΑΡΟΣ: Φιλιουδάκης, Αλμπαντάκης Ε., Καπετανάκης, Καλεμάκης, Γιατρομανωλάκης, Λεμονάκης, Σαριδάκης Κ., Σαριδάκης Ν., Τζαγκαράκης (60′ Παπαδοβασιλάκης), Καρούζος (75′ Αλμπαντάκης Σ.), Ξεκαρδάκης (88′ Ζωγραφάκης)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ 2010:Καλυκάκης (85′ Ψυχαράκης), Λυμπερίδης, Μυζύρι, Σαφάρ, Βαρδάκης, Γκιαουράκης (30′ λ.τ Ντουράκης), Ντολακάι (85′ Δασκαλάκης), Γκιούζι, Μακράκης, Χαλεπάκης (70′ Χρονάκης), Μιχελουδάκης