Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νικηφόρα πρεμιέρα με Μουζουράκη για το Λίντο!

Με γκολ στο 90′ το Λίντο νίκησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος το Άλογο Μαλεβιζίου με 1-0.

Το Λίντο με γκολ του Μουζουράκη στις τελευταίες στιγμές του ματς, πήρε το τρίποντο κόντρα στο Άλογο, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε επίπεδο Α2 ΕΠΣΗ.

Μία από τις αλλαγές του Κώστα Φιλοξενίδη, ο Μουζουράκης χάρη στην επιμονή του, κατάφερε να σκοράρει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και να δώσει την νίκη στην ομάδα του.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε στο 0-0 με το Λίντο να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί δύο σπουδαίες ευκαιρίες από θέση τετ-α-τετ, καθώς οι Μαυρής και Ορφανουδάκης δεν βρήκαν τα δίχτυα στις προσπάθειες τους.

Από την άλλη το Άλογο δημιούργησε κάποιες απειλές προς την εστία του Ντάγκινη, ωστόσο ο Κάββαλος δεν κατάφερε αξιοποιήσει την μεταβίβαση του Γκιαουράκη, ενώ και η κεφαλιά του Ζερβού μετά από κόρνερ του Δίπλα εξουδετερώθηκε με ευκολία από τον γκολκίπερ του Λίντο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το δεύτερο ημίχρονο, με το Άλογο όμως να έχει την σπουδαία ευκαιρία με δοκάρι έπειτα από κακό διώξιμο του αμυντικού σε εκτέλεση φάουλ για να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, όμως για κακή του τύχη η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 80′ ο Σακλαμάκης δεν μπόρεσε να σκοράρει σε τετ-α-τετ έχοντας περάσει και τον τερματοφύλακα πριν στείλει τη μπάλα άουτ.

Ενώ όλα έδειχναν το ματς να οδηγείται σε λευκή ισοπαλία, ο Μιχάλης Μουζουράκης που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, είχε διαφορετική γνώμη, δίνοντας τη νίκη στο Λίντο στις καθυστερήσεις, γράφοντας το τελικό 1-0, εκμεταλλευόμενος το λάθος της άμυνας του Αλόγου και χάρη στην επιμονή που επέδειξε.

Λίντο (Κώστας Φιλοξενίδης): Ντάγκινης, Φρέσκος, Ντάγκινης Δ., Γιακουμάκης, Αποστολίδης, Τζιράκης, Ζουραράκης, Δασκαλάκης, Μαυρής (81′ Mουζουράκης), Ψαλιδάκης, Ορφανουδάκης

Άλογο Μαλεβιζίου (Μάικ Παρθενάκης): Ζερβός Μ., Φουκάκης (70′ Σημαιάκης), Ζερβός, Πυτικάκης, Κυραλάκης, Φαρσάρης (70′ Θεοδοσίου), Δίπλας, Μανουσάκης, Κάββαλος (60′ Γκούφας), Γιαννακάκης (50′ λ.τ Σκουλούδης) , Γκιαουράκης (60′ Σακλαμάκης)