Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νικηφόρο «αντίο» στο 2023 για τη Χερσόνησο

Η Χερσόνησος  επιβλήθηκε 0-2 του Ποσειδώνα και συνέχισε ανοδικά την πορεία της στο πρωτάθλημα.

Ο σύλλογος του λιμανιού κατάφερε να «ξεκλειδώσει» στην επανάληψη την αντίπαλη άμυνα και να πανηγυρίσει το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» στην Α1 ΕΠΣΗ, ενώ… αποχαιρέτησε ιδανικά το 2023. Στην αντίπερα όχθη, οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν και πάλι, όμως δεν πήραν κάτι από τον αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, όμως οι γηπεδούχοι… άντεχαν στην πίεση και στο πρώτο μέρος δεν υπήρχε σκορ. Η ομάδα του Άγγελου Βαρδάκη είχε αρκετές σημαντικές στιγμές με Παπακώστα και Κομσίου.

Και στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν η ίδια, με τους νικητές να βρίσκονται στο προσκήνιο και να πιέζουν και τους ηττημένους να… κρατούν. Μέχρι το 70’, βέβαια, αφού σ’ εκείνο το σημείο ο Αρχοντάκης πέτυχε το 0-1, ενώ λίγο πριν την εκπνοή ο Φρόκου «έγραψε» το τελικό 0-2.

Ποσειδώνας: Μπελενιώτης, Μαυράκης, Ντελάκης, Λαμπράκης, Σαϊτάκης, Ασλαματζίδης, Σμαραγδάκης, Σωμαράκης, Αποστολάκης, Μαυρόκωστας, Τζωρμπατζάκης.

Χερσόνησος: Δημαράκης, Ψωρογιάννης (60’ Φρόκου), Μηλάκης, Φερεντίνος, Ζαρκαδούλας, Πέκη, Τραπιέρης (60’ Στεργίου), Καπετανάκης, Παπακώστας, Αρχοντάκης, Κομσίου.